ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ : Στις 27-30 Μαΐου οι αγώνες Corfu Match - CorfuCorner.gr
05/04/2021

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ : Στις 27-30 Μαΐου οι αγώνες Corfu Match

Ως γνωστόν, οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες Corfu Match ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το τετραήμερο 13-16 Μαΐου. Ωστόσο, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα, οδήγησαν τον διοργανωτή, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, να μεταθέσει κατά δύο εβδομάδες τους αγώνες και συγκεκριμένα για το τετραήμερο 27-30 Μαΐου.

 

Η φετινή διοργάνωση, είναι μέρος του Ευρωπαϊκού Match Race Tour, που περιλαμβάνει έξι αγώνες-σταθμούς σε Γαλλία, Σουηδία, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Αυστρία και από Ελλάδα την Κέρκυρα. Γι αυτό και στην πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στους αγώνες, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.


Συγκεκριμένα, 23 ομάδες, (δέκα από Ελλάδα, τέσσερις από Μ. Βρετανία και ακόμα εννέα από Εσθονία, Πολωνία, Σουηδία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Δανία, Ελβετία & Βουλγαρία) διεκδικούν τις εννέα από τις δέκα θέσεις συμμετοχής στους αγώνες, αφού η μία ομάδα είναι δικαιωματικά των Κώστα Πρίφτη-Ευγένιου Γιούργα, που εκπροσωπούν την διοργανώτρια Κέρκυρα.


Ας δούμε την ανακοίνωση για τους λόγους αλλαγής της ημερομηνίας

«Δυστυχώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στην Ελλάδα λόγω του COVID-19 δεν είναι ακόμη ευνοϊκοί για να επιτρέψουν ξένες ομάδες (σήμερα καραντίνα 7 ημερών είναι υποχρεωτική για ανθρώπους που ταξιδεύουν στην Ελλάδα)... Αλλά τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και παρακολουθούμε τα πράγματα πολύ στενά, για να σας κρατήσουμε ραντεβού και να οργανώσετε μια ασφαλή εκδήλωση.


Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.corfumatch.com) και μάθετε όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για την είσοδο στην Ελλάδα.

Γι ‘ αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε την εκδήλωση για 2 εβδομάδες, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι θα καταργηθούν όλοι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι 27-30 Μαΐου 2021. Σας περιμένουμε στην Κέρκυρα για μια συναρπαστική εκδήλωση..»

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb