Φήμες περί καταδίκης παράγοντα της ΕΠΣ Κέρκυρας! - CorfuCorner.gr
04/04/2021

Φήμες περί καταδίκης παράγοντα της ΕΠΣ Κέρκυρας!

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορεί πολύ έντονα στο νησί η φήμη ότι σε κάποιο στέλεχος του εντεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας έχει επιβληθεί από την Δικαιοσύνη «βαριά» ποινή, πλημελημματικού χαρακτήρα.


Λέγεται, λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας πριν από μερικά χρόνια είχε επιτεθεί σε συμπολίτη μας, προξενώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες. Το θύμα φέρεται να κατέθεσε μήνυση και αγωγή για αστική αποζημίωση εις βάρος του δράστη, τις οποίες και κέρδισε πρόσφατα. Βάσει των όσων ακούγονται, ο «θύτης» τιμωρήθηκε τελεσίδικα από το Δικαστήριο με αρκετούς μήνες φυλάκιση, με αναστολή, ενώ καλείται να πληρώσει και πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον μηνυτή του.


Αληθεύουν άραγε τα ανωτέρω; Εάν ναι, νομίζουμε ότι το σωστότερο θα ήταν η ΕΠΣΚ να προβεί σε ανακοινώσεις, με ονόματα και λεπτομέρειες, ώστε να γνωρίζουν τα σωματεία τι τους γίνεται και με τι είδους ανθρώπους έχουν να κάνουν, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών της Ένωσης. Ή έστω να γίνει μια δημόσια διάψευση, προκειμένου να μην... πλανώνται σκιές αδίκως, για κανέναν.

 

Εάν (λέμε, εάν) οι φήμες έχουν βάση και ισχύουν, δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν αν ο καταδικασθείς θα στερηθεί του δικαιώματος να κατέλθει ως υποψήφιος στις προσεχείς αρχαιρεσίες της διοργανώτριας αρχής, παρότι το Ποινικό του Μητρώο έχει πλέον «λερωθεί». Κι αυτό, διότι το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε εκτός αθλητικών χώρων. Άρα, υπάρχει μια ασάφεια...

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb