Την Δευτέρα η νέα τροποποιημένη προκήρυξη της Γ’ Εθνικής - CorfuCorner.gr
02/04/2021

Την Δευτέρα η νέα τροποποιημένη προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Την επερχόμενη Δευτέρα (5/4) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να οριστούν οι διάφορες Επιτροπές της διοργανώτριας αρχής. Επίσης, την ίδια μέρα η Εκτελεστική Επιτροπή, εκτός από την ανάδειξη αναπληρωτή Προέδρου, Α' Αντιπροέδρου και Ταμία, θα υπογράψει και θα εγκρίνει τη νέα τροποποιημένη προκήρυξη για τη Γ' Εθνική, όπου θα αναφέρεται ότι το Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από την 5η αγωνιστική (4η για τον 5ο και τον 6ο όμιλο) και θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος Γύρος.

 


Εδώ να επισημανθεί πως όλη η διαδικασία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς η ΕΠΟ ζήτησε ειδική άδεια, ώστε η Ε.Ε να γίνει με παρουσία φυσικών προσωπών, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση από την Κυβέρνηση.

 

Όσον αφορά τα play offs της τέταρτης τη τάξει Κατηγορίας, οι Πρωταθλητές που θα προκύψουν από τους δέκα Ομίλους θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (Βορρά και Νότο) και θα δώσουν μονούς αγώνες μεταξύ τους. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, θα είναι αυτές που θα... σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου στη μεγαλύτερη Κατηγορία.

 

Να σημειωθεί, τέλος, οτι επειδή την Δευτέρα θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, δεν προλαβαίνει η νέα Επιτροπή Διοργανώσεων της Γ' Εθνικής να ορίσει τα εξ αναβολής παιχνίδια για τις 7 Απριλίου, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Τα εκκρεμούντα ματς προφανώς θα οριστούν για τις 14/4, ενώ το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 11 Απριλίου, ενώ αναμένεται να παρθεί και η τελική απόφαση για τα τοπικά Πρωταθλήματα που τελούν σε αναστολή και μάλλον σε αυτήν την κατάστασηί θα παραμείνουν.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
18
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb