ΣΤΙΒΟΣ: 2η η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο πανεπιστημιακό του Κάνσας - CorfuCorner.gr
02/04/2021

ΣΤΙΒΟΣ: 2η η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο πανεπιστημιακό του Κάνσας

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κερκυραία αθλήτρια, Κωνσταντίνα Ρωμαίου, στην φετινή της πρεμιέρα της στον ανοιχτό στίβο, έχοντας επίδοση 5.81μ. στο μήκος, ισοφαρίζοντας μάλιστα και το ατομικό της ρεκόρ.


Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο (27/3), η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ συμμετείχε με την ομάδα στίβου του Kansas State University, στο Shocker Invitational, κατακτώντας την δεύτερη θέση στο μήκος γυναικών, στην διοργάνωση αγώνων στίβου μεταξύ των αθλητών και αθλητριών τριών Πανεπιστημίων,του Kansas State University,του Wichita State & του North Dakota, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26-27/3, στο Cessna Stadium της Γουιτσίτα του Κάνσας.


Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρωμαίου το 2016 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20, γεγονός που της άνοιξε το δρόμο της υποτροφίας για το Πανεπιστήμιο του Kansas State University

 

Η 22χρονη Πρωταθλήτρια αναμένεται αυτόν τον Μάιο, να βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει, εάν οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν, στις διοργανώσεις ανοικτού στίβου.

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb