Αξιέπαινη κίνηση της ΕΠΣ Ζακύνθου. - CorfuCorner.gr
01/04/2021

Αξιέπαινη κίνηση της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ζακύνθου αποφάσισε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τις τρείς ομάδες του νησιού που μετέχουν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία (ΑΠΣ Ζάκυνθος, ΑΟ Τσιλιβή, Εθνικός Σκουλικάδου).

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα «ioniansports», με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης, τα προαναφερόμενα σωματεία δεν θα πληρώσουν το κόστος του παράβολου για τις μεταγραφές που έχουν κάνει η που θα κάνουν έως την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ούτως ώστε οι σύλλογοι-μέλη της να μην επιβαρυνθούν επιπλέον, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο εδώ στην Κέρκυρα δεν λαμβάνονται ανάλογες αποφάσεις, για την οικονομική «ανακούφιση» των τριών εκπροσώπων μας, που παίζουν στην τέταρτη την τάξει Κατηγορία. Το μυαλό τους μόνο στις εκλογές το έχουνε εκεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας;

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΖ :
«Προς ενημέρωση των σωματείων - μελών μας η ΕΠΣ Ζακύνθου θα καλύψει το κόστος των μετεγγραφών για τα σωματεία που αγωνίζονται σε Εθνικές Κατηγορίες για την τρέχουσα μεταγγραφική περίοδο που λήγει τις 31/03/2021.»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb