Η ΕΠΣΚ ενημερώνει για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου - CorfuCorner.gr
01/04/2021

Η ΕΠΣΚ ενημερώνει για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχώρησε στην παράταση της χρονικής περιόδου των μεταγραφών για τις ερασιτεχνικές ομάδες, μέχρι τις 16 Απριλίου, λόγω πανδημίας.


Επ αυτού του γεγονότος, η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, που αφορά τα σωματεία - μέλη της:


«Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με δεδομένη την επικρατούσα λόγω της πανδημίας του Covid-19 κατάσταση, παρατείνεται έως τις 16/4/2021, αντί της 31/3/2021 που ίσχυε σήμερα, η τελευταία ημέρα διενέργειας εγγραφών/μετεγγραφών/επανεγγραφών κλπ. εσωτερικού χαρακτήρα αποκλειστικά και μόνο για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω των κυβερνητικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κωροναϊού COVID 19 και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και καθυστερήσεις στην έκδοση/παραλαβή των δελτίων, καλούνται τα σωματεία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους (και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, φωτογραφία σε μορφή jpeg, αίτηση και κάρτα υγείας σε μορφή pdf) ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο email: epskerkiras@hotmail.com»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb