Ανακοίνωση του ΝΑΟΚ για την εκλογή Δημουλή, Γιαννιώτη, Παυλογιάννη & Μαρουλάκη - CorfuCorner.gr
01/04/2021

Ανακοίνωση του ΝΑΟΚ για την εκλογή Δημουλή, Γιαννιώτη, Παυλογιάννη & Μαρουλάκη

Μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου του, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας εκφράζει την χαρά και την ικανοποίηση του για την εκλογή των Γιώργου Δημουλή, Σπύρου Γιαννιώτη, Άκη Παυλογιάννη και Γιάννη Μαρουλάκη σε νευραλγικές θέσεις των Ομοσπονδιών, που έχουν υπό την επίβλεψή τους τα αθλήματα του υγρού στίβου νερού:


«Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών στις Ομοσπονδίες που καλλιεργούν αθλήματα του νερού, αισθανόμαστε την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε τη χαρά μας για την εκπροσώπηση που στα επόμενα χρόνια θα υπάρχει σε αυτές.

Συγκεκριμένα στην Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Δημουλής εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους και εν συνεχεία κατέλαβε τη θέση του Αντιπρόεδρου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σχετικά με την Κ.Ο.Ε. τόσο το μέλος του Συλλόγου μας και μεγάλος Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης όσο και ο Γεν. Γραμματέας Άκης Παυλογιάννης, εκλέχτηκαν και θα αποτελούν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.


Τέλος συγχαίρουμε τον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας Γιάννη Μαρουλάκη, ο οποίος εκλέχτηκε στην Ε.Ι.Ο. και κατέλαβε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα και συνδέσμου με ΕΑΘ».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb