«Βόμβα» διοικητικών αλλαγών στον ΑΟ Κασσιώπης, ο Κωστής Σγουράκης αναλαμβάνει «αφεντικό»! - CorfuCorner.gr
01/04/2021

«Βόμβα» διοικητικών αλλαγών στον ΑΟ Κασσιώπης, ο Κωστής Σγουράκης αναλαμβάνει «αφεντικό»!

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, ότι πολύ-πολύ σύντομα ο ΑΟ Κασσιώπης θα... γυρίσει σελίδα!


Πιο συγκεκριμένα, απόλυτο «αφεντικό» του σωματείου αναλαμβάνει ο Κωστής Σγουράκης, που μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή. Στο πλευρό του θα έχει νέο επιτελείο, παλιούς παράγοντες και γνώστες του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, οι οποίοι απείχαν μέχρι και 15 με 20 χρόνια από τον χώρο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Επανέρχονται, λοιπόν, στο προσκήνιο, μετέχοντας στο δυναμικό Διοικητικό Συμβούλιο του Χανιώτη επιχειρηματία, το οποίο πλαισιώνεται και από καινούργιους ανθρώπους.


Όπως μαθαίνουμε, ο Ρένος Μανέτας αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία της Κασσιώπης, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, αλλά και για επαγγελματικούς παράλληλα. Ο απερχόμενος διοικητικός ηγέτης του ΑΟΚ, άφησε την ομάδα στα χέρια του (επιλεγόμενου απ' αυτόν) Κωστή Σγουράκη. Απομένει, πλέον, να διεκπεραιωθούν τα τυπικά , προκειμένου η πλευρά του 38χρονου Κρητικού παράγοντα να κατοχυρωθεί μέσω των νομίμων νομικών διαδικασιών, οι οποίες θα φέρουν τον σύλλογο στη νέα εποχή.


Εάν, πάντως, στο τέλος δεν «καρποφορήσει» η προσπάθεια που γίνεται, όλοι θα έχουν δώσει τον αγώνα τους για το καλό αυτού του σωματείου, σε αθλητικό και σε οικονομικό επίπεδο.


Σκοπός και στόχος των ιθυνόντων του ΑΟ Κασσιώπης, αλλά και φιλοσοφία τους, είναι ο σύλλογος να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, σε όλα τα επίπεδα, ενώ φημολογείται ότι οι πάμπολλοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν ως μεταγραφή, είναι όλοι πληρωμένοι, παρά την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, συν ότι τα δεδομένα αναφορικά με την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής διαφοροποιούνται από την μία στιγμή στην άλλη.


Κατά τα φαινόμενα, λοιπόν, ο κ. Σγουράκης αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, από την θέση του Προέδρου, ενώ θα αναμένουμε και σχετικές ανακοινώσεις, ακόμη κι αν κάτι «στραβώσει».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
18
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb