Κουλόπουλος: «Η παράταξή μου είναι έτοιμη για εκλογές» - CorfuCorner.gr
06/03/2021

Κουλόπουλος: «Η παράταξή μου είναι έτοιμη για εκλογές»

Σε δήλωση στο CORFUCORNER.GR προχώρησε ο Γιώργος Κουλόπουλος, αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, που αναμένεται να διενεργηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο.


Ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης επιβεβαίωσε το άρθρο της ιστοσελίδας μας ότι προτίθεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής του τοπικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας το... δαχτυλίδι από τον Παναγιώτη Ποζίδη.


«Επισήμως, δεν μπορώ να πω αν θα είμαι ή όχι υποψήφιος για την προεδρία. Αυτή την στιγμή, επικεφαλής της Ένωσης είναι ο Παναγιώτης Ποζίδης, τον οποίο τιμώ και σέβομαι, γι' αυτό και θα αναμένω να ξεκαθαρίσει πρώτα εκείνος τις προθέσεις του, όποτε θα είναι έτοιμος και το κρίνει σκόπιμο. Πάντως, το ρεπορτάζ σας δεν απέχει από την πραγματικότητα», ανέφερε στο site μας ο κ. Κουλόπουλος. Ο οποίος συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε σε καθημερινή βάση να βοηθήσουμε τα σωματεία - μέλη μας να εγγραφούν στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ, ώστε ν' αποκτήσουν ειδική αθλητική αναγνώριση, που τους είναι απαραίτητη».


Όσον αφορά την αποκάλυψη του CORFUCORNER.GR ότι ο κ. Κουλόπουλος συναντήθηκε την περασμένη Τρίτη (2/3) με τον (επίσης υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΣΚ) Χάρη Κουτσούρη, όπου ο δεύτερος φέρεται να πρότεινε προεκλογική συνεργασία στον πρώτο, ο οποίος απάντησε πως θα το σκεφτεί, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης επισήμανε: «Όντως, συναντηθήκαμε με τον κ. Κουτσούρη και κουβεντιάσαμε κάποια θέματα, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχω να σκεφτώ κάτι. Η παράταξή μας είναι έτοιμη ακόμη και για εκλογές στο τέλος του μήνα. Όποιος επιθυμεί να εισέλθει στο ψηφοδέλτιό μας, είναι ευπρόσδεκτος. Από εκεί και πέρα, μετά τις εκλογές θα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συνεργασία».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb