ΠΣΑΤ: «Θέατρο του παραλόγου και απερίγραπτες παλινωδίες»! - CorfuCorner.gr
05/03/2021

ΠΣΑΤ: «Θέατρο του παραλόγου και απερίγραπτες παλινωδίες»!

Μέσω του ακόλουθης «αιχμηρής» ανακοίνωσής του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταστεί σαφή την έντονη διαμαρτυρία του για τα πρωτοφανή και περίεργα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ειδικά τις τελευταίες ημέρες:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου είναι υποχρεωμένος βάσει του θεσμικού του ρόλου να πάρει θέση στα όσα περίεργα συμβαίνουν με μόνιμο «θύμα» τον ερασιτεχνικό και όχι μόνο αθλητισμό.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το νέο ανεξήγητο και παράλογο «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που επιβλήθηκε με αφορμή την πανδημία. Πρόκειται για μια απόφαση που έχει προκαλέσει οργή σε όλη την αθλητική οικογένεια και ιδιαίτερα στους αθλητές και αθλούμενους.

Κάνουμε σαφές σε όλους τους τόνους ότι ο διαχωρισμός επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού αποτελεί ξεκάθαρη προσβολή για το εθνόσημο και την χώρα μας και υπονομεύει τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν καταγράψει οι αθλητές και οι ομάδες μας. Δυστυχώς, εδώ και ένα χρόνο ζούμε το «θέατρο του παραλόγου», με αποφάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν τα όνειρα χιλιάδων αθλητών.

Όποιοι και να φέρουν ευθύνη για αυτές τις απερίγραπτες παλινωδίες, μόλις τέσσερις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους καλούμε άμεσα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο αθλητισμός ήταν, είναι και θα είναι πάντα το πιο υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Και όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, οι αθλητές τήρησαν τους υγειονομικούς κανόνες, λειτούργησαν πειθαρχημένα κι έστειλαν τα σωστά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ταυτοχρόνως σε όλες τις περιπτώσεις τίμησαν τα εθνικά χρώματα αν και δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν σωστή προετοιμασία. Για να μην πούμε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχονταν την μία... τρικλοποδιά μετά την άλλη.

Ο ΠΣΑΤ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να επαναεξετάσουν τις αποφάσεις τους και να ανοίξουν άμεσα τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που έκλεισαν χωρίς λόγο».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb