Αυγενάκης και Μαυρωτάς «έτριξαν τα δόντια» στους λοιμωξιολόγους! - CorfuCorner.gr
05/03/2021

Αυγενάκης και Μαυρωτάς «έτριξαν τα δόντια» στους λοιμωξιολόγους!

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (5/3) μεταξύ των Λοιμωξιολόγων και των Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι από λάθος δεδομένα και εκτιμήσεις των ειδικών επιστημόνων, μπήκε προχθές Τετάρτη (3/3) νέο «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη Football League.


Στην συνάντηση που διήρκησε περίπου μια ώρα, οι Υφυπουργός και ο Γ.Γ.Α ζήτησαν την άμεση διόρθωση της προχθεσινής λανθασμένης απόφασης, αποδεικνύοντας με πίνακες και στοιχεία (τεστ, θετικότητα κλπ) πόσο ελάχιστα είναι τα κρούσματα στον οργανωμένο αθλητισμό, ενώ επέμειναν για άμεσο άνοιγμα των Πρωταθλημάτων και των προπονήσεων που «έκλεισαν», υπογραμμίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει... αύριο, ειδάλλως ανατινάζεται στον αέρα ο αθλητισμός στη χώρα μας, εξηγώντας τους το γιατί.


Παράλληλα, ασκήθηκε σφοδρή κριτική από μέρους των δυο πολιτικών ηγετών του Ελληνικού Αθλητισμού ,επειδή προχθές οι λοιμοξιολόγοι αποφάσισαν το «σφράγισμα», χωρίς να ενημερώσουν Αυγενάκη και Μαυρωτά και χωρίς να τους ζητήσουν τη συμμετοχή του στη σύσκεψη ή την κατάθεση της γνώμη τους. Παράλληλα οι δύο άνδρες δέχθηκαν αμέσως τυχόν εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για να γίνουν ακόμα αυστηρότερες οι προϋποθέσεις ( διενέργεια τεστ 48 ώρες πριν τα ματς π.χ.).


Σύμφωνα, με ανάρτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αποδείχθηκε ότι οι Λοιμωξιολόγοι «έκλεισαν» τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, διότι μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών!
Θεώρησαν ότι οι Γυναίκες (ερασιτεχνικό) είχαν τα περισσότερα και πήρε η... μπάλα όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που υποτίθεται ότι δεν εφαρμόζουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως κάνουν οι επαγγελματικές Κατηγορίες! Αποδείχθηκε ότι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι Γυναικών και όχι Ανδρών και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί, μετά το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας.


Υφυπουργός Αθλητισμού και Γ.ΓΑ ανέλυσαν διεξοδικά το γιατί πρέπει να «ανοίξουν» ξανά αύριο τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις, επιμένοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και όχι την άλλη εβδομάδα, ενώ με αυστηρό και ενοχλημένο τόνο, δόθηκαν αναλυτικότατα από Αυγενάκη και Μαυρωτά στοιχεία για κάθε πρωτάθλημα (ημερομηνίες, στοιχεία τεστ κ.λ.π.).

Είμαστε, λοιπόν, σε αναμονή πλέον για την απόφαση των Λοιμωξιολόγων, εντός των επόμενων ωρών.

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb