Κίνδυνος για νέο «λουκέτο» στο χάντμπολ! - CorfuCorner.gr
03/03/2021

Κίνδυνος για νέο «λουκέτο» στο χάντμπολ!

Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο νέας αναστολής των Πρωταθλημάτων της Α1΄ Handball Premier Ανδρών και Γυναικών, μετά τα πρόσθετα νέα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (3/3) ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τα οποία πρόκειται να ληφθούν άμεσα από την Κυβέρνηση έως τις 16 Μαρτίου, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας.


Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι συνεχίζονται τα Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στις δυο πρώτες Κατηγορίες (Super League 1 και Super League 2), καθώς και στις μπάσκετ League και βόλεϊ League. Επομένως, όλα τα άλλα αθλήματα που είχαν πάρει το «πράσινο φώς», για επανέναρξη, συμπεριλαμβανομένης και της χειροσφαίρισης είναι και πάλι στον «αέρα»!


Μένει να διευκρινιστεί το τι μέλει γενέσθαι, είτε με νέες διευκρινιστικές τοποθετήσεις του Υφυπουργού, είτε με σχετική γνωστοποίηση από την ΓΓΑ, μέσω ΚΥΑ.

 

 

Από την άλλη πλευρά, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας θα πρέπει να θεωρεί μονόδρομο την διεξαγωγή των ανδρικών αγώνων του Φαίακα Κέρκυρας με τον Ζαφειράκη Νάουσας και του Φίλιππου Βέροιας με την Δράμα΄86, διότι αφενός μεν στην Κέρκυρα και στην Βέροια επιτρέπονται οι αθλητικές δραστηριότητες και αφετέρου με αυτόν τον τρόπο θα περιοριστούν οι αναβολές !

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb