- 18/04/2021
Σγουράκης: «Πολλά κερκυραϊκά σωματεία αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον ΑΟ Κασσιώπης» - 18/04/2021
Τέσσερις από τις μεταγραφές του ανακοίνωσε ο ΑΟ Κασσιόπης - 18/04/2021
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου - 18/04/2021
Η Λευκίμμη «πάτησε» (3-0) την Άρτα! - 18/04/2021
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΟΦΑΜ, «άλωσε» και το Μεσολόγγι! - 18/04/2021
Μεγάλο «διπλό» της Κασσιόπης στην Πρέβεζα, 4-2 την Θύελλα! - 17/04/2021
Χωρίς Στέρεφ και Αρμενιάκο η Κασσιώπη στο Μοναστηράκι - 17/04/2021
«Κασσωπίτης» και ο Πάρης Κλωνάρης - 17/04/2021
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 5ου Ομίλου - 17/04/2021
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής του βορείου Ομίλου της Α1΄
Σενάριο για «χάρτινους Πρωταθλητές» στις Ενώσεις!

Η συνέχιση των τοπικών Πρωταθλημάτων, φαντάζει πλέον ... όνειρο θερινής νυκτός , καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αισθητά και το πρόβλημα που προκύπτει τώρα είναι το ποιες ομάδες θα ανεβούν στη Γ' Εθνική.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προφανώς θα ζητήσει από τις εκάστοτε Ενώσεις να θέσουν στην διάθεση της «χάρτινους Πρωταθλητές», όπως συνέβη και πέρυσι με το Κύπελλο, δηλαδή να δηλωθούν σωματεία που θα θελήσουν να αγωνιστούν στην Γ΄Εθνική Κατηγορία την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-2022).
Εδώ, να διευκρινίσουμε ότι υπάρχουν σύλλογοι που έχουν τη δυνατότητα προαχθούν, αφού είχαν σκοπό τους την άνοδο, επομένως για αυτούς θα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να προβιβαστούν.
Έτσι, θα δοθεί η ευκαιρία σε ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ' Εθνική να το γνωστοποιήσουν. Αν, τώρα, αυτές είναι υπεράριθμες, από ότι προβλέπει η προκήρυξη, τότε οι εναλλακτικές είναι τρείς: είτε θα διεξαχθεί κλήρωση ( που είναι το πιθανότερο), είτε θα γίνει κάποιο... μίνι τουρνουά, είτε αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή. Εάν κι εφόσον ισχύσει το δεύτερο ή το τρίτο σενάριο, τότε γεννάται ένα πελώριο ερωτηματικό, για το πώς θα παίξουν τα σωματεία ελλείψει προετοιμασίας.
