Θετικός για τις Ακαδημίες ο Αυγενάκης αρνητικός για τα τοπικά! - CorfuCorner.gr
26/02/2021

Θετικός για τις Ακαδημίες ο Αυγενάκης αρνητικός για τα τοπικά!

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (24/2/), μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του Διευθύνοντα Συμβούλου και ιδρυτή της ιδιωτικής ακαδημίας Talent City F.C. ,της υπεύθυνης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του δικτύου Talent City F.C. ,Νίνας Ξενοχρήστου, του τεχνικού διευθυντή της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, Γιάννη Χρυσάφη, του τεχνικού διευθυντή της Αθηναΐδας, Μιχάλη Σπανού και του δημοσιογράφου, Γιάννη Παρασύρη, με θέμα την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Ο Υφυπουργός πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του «ανοίγματος» των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, για το οποίο δεσμεύτηκε ότι υπάρχουν καθοριστικές ενέργειες από μέρους του, που θα ...φανούν έως την επόμενη εβδομάδα.


Επίσης, ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε ότι θα το «παλέψει» με κάθε τρόπο, ενώ είπε ευθέως ότι λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε, ακόμα και η Αθλητική Αρχή βρίσκεται κάτω από τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, οι οποίες "καλώς ή κακώς", καθορίζουν τα πάντα...


Αντιθέτως, ο Υφυπουργός δεν ήταν το ίδιο θετικός, για την επανέναρξη των αντρικών τμημάτων των ερασιτεχνικών σωματείων, λόγω των πολλών αρνητικών παραμέτρων που υπάρχουν.

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb