Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αγώνες μόνον τις Κυριακές, εάν και εφόσον…! - CorfuCorner.gr
26/02/2021

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αγώνες μόνον τις Κυριακές, εάν και εφόσον…!

Παιχνίδια κάθε Κυριακή και χωρίς μεσοβδόμαδες εμβόλιμες αγωνιστικές, περιλαμβάνει το... αρχικό πλάνο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο αυτό προβλέπει την διεξαγωγή μιάς αγωνιστικής ανά εβδομάδα αρχής γενομένης από την Κυριακή 28 Μαρτίου, έως τα μέσα ή τα τέλη Ιουνίου, ανάλογα με το πόσες αγωνιστικές έχουν ήδη διεξαχθεί σε κάθε Όμιλο το περασμένο φθινόπωρο και πόσες απομένουν μέχρι το τέλος του Α Γύρου με συνεχόμενες αναμετρήσεις με μοναδικό κενό την Κυριακή 2 Μαΐου, λόγω Πάσχα.

 

Όλα τα προαναφερόμενα θα ισχύσουν μόνο εάν και εφόσον η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων επιτρέψει την έναρξη των ματς στην προαναφερόμενη ημερομηνία, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί.

 

Στην Ομοσπονδία φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν κανονικά τα Πρωταθλήματα, με όσα σωματεία θελήσουν να αγωνιστούν, Όσοι δεν θα συμμετάσχουν, θα χάνουν με 0-3 άνευ αγώνος και θα υποβιβάζονται στις τοπικές Κατηγορίες των οικείων Ενώσεων, χωρίς όμως να τους επιβάλλονται ποινές ( χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών την νέα ποδοσφαιρική σεζόν).

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb