- 18/04/2021
Σγουράκης: «Πολλά κερκυραϊκά σωματεία αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον ΑΟ Κασσιώπης» - 18/04/2021
Τέσσερις από τις μεταγραφές του ανακοίνωσε ο ΑΟ Κασσιόπης - 18/04/2021
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου - 18/04/2021
Η Λευκίμμη «πάτησε» (3-0) την Άρτα! - 18/04/2021
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΟΦΑΜ, «άλωσε» και το Μεσολόγγι! - 18/04/2021
Μεγάλο «διπλό» της Κασσιόπης στην Πρέβεζα, 4-2 την Θύελλα! - 17/04/2021
Χωρίς Στέρεφ και Αρμενιάκο η Κασσιώπη στο Μοναστηράκι - 17/04/2021
«Κασσωπίτης» και ο Πάρης Κλωνάρης - 17/04/2021
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 5ου Ομίλου - 17/04/2021
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής του βορείου Ομίλου της Α1΄
Σε έναν Γύρο το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη (25/2) και αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά και η ολοκλήρωσή του με την επισήμανση ότι όσα σωματεία δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την προσεχή Τετάρτη (3/3) θα υποβιβάζονται , στα τοπικά Πρωταθλήματα, άνευ ετέρας .
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Ομοσπονδία αποφάσισε να πραγματοποιηθεί μόνον ο Α΄ Γύρος, ενώ θα μειωθεί κατά το ήμισυ το εξοδολόγιο της διαιτησίας.
Υπενθυμίζουμε ότι το Πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου (που αφορά τις κερκυραϊκές ομάδες) είχε διακοπεί στην 3η αγωνιστική, επομένως υπολείπονται ακόμη 10 για να ολοκληρωθεί.
Παραθέτουμε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:
«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.
Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.
Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ
