Τον Γ. Κουλόπουλο ως καταλληλότερο για Πρόεδρο «έδειξε» το γκάλοπ - CorfuCorner.gr
21/02/2021

Τον Γ. Κουλόπουλο ως καταλληλότερο για Πρόεδρο «έδειξε» το γκάλοπ

Ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση του CORFUCORNER.GR, αναφορικά με την διαδοχή του Παναγιώτη Ποζίδη στην προεδρία της ΕΠΣ Κέρκυρας.


Η πλειοψηφία των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, που έλαβε μέρος στο συγκεκριμένο γκάλοπ, θεωρεί τον νυν Γενικό Γραμματέα της Ένωσης, Γιώργο Κουλόπουλο, ως το πιο ιδανικό πρόσωπο για τον προεδρικό θώκο. Ο έμπειρος παράγοντας συγκέντρωσε στο 45,48% των ψήφων του κιοινού, αφήνοντας πίσω 15 ολόκληρες μονάδες τον ... τελετάρχη κοινωνικών εκδηλώσεων, Μάκη Κουλούρη, που σήμερα είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης.


Πιο αναλυτικά, στην ερώτηση «Ποιο πρόσωπο θα θεωρούσατε καταλληλότερο για την προεδρία της ΕΠΣ Κέρκυρας;», τα ποσοστά κατανεμήθηκαν ως ακολούθως:
Τον Γιώργο Κουλόπουλο 45,48%
Τον Γεράσιμο Κουλούρη 30,65%
Τον Γιάννη Καραϊσαρλή 11,94%
Οποιονδήποτε άλλον 5,16%
Αδιαφορώ 6,77%


Πλέον, στο site μας «τρέχει» νέα δημοσκόπηση, που αφορά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου, την διαιτησία. Ποια είναι η ερώτηση; «Συμφωνείτε με την επαναλειτουργία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας και την επιστροφή των ρέφερι στο "σπίτι" τους;». Το εν λόγω γκάλοπ είναι ανηρτημένο στην δεξιά πλευρά του CORFUCORNER.GR
Ψηφίστε κι εσείς, ώστε να «ακουστεί» η γνώμη σας και να διαμορφώσετε την τάση.

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb