Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Κέρκυρας για την… στήριξη Κουφοντίνα με συνθήματα και μπογιές - CorfuCorner.gr
21/02/2021

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Κέρκυρας για την… στήριξη Κουφοντίνα με συνθήματα και μπογιές

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σημειώθηκε χθες Σάββατο (20/2) τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πλησίασαν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, πέταξαν μπογιές και τράπηκαν σε φυγή.

 

Μάλιστα σε τζαμαρία άδειου καταστήματος στο ισόγειο έγραψαν σύνθημα, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

 

Για το περιστατικό αυτό της πρώην ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ ο Πρόεδρος, Γ. Κοντός, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Χθες βανδαλιστηκαν με μαύρες μπογιές τα Γραφεία της "Νέας Δημοκρατίας" στην Κέρκυρα. Η πράξη αυτή έγινε, καθώς φαίνεται από δημοσίευμα του «athens.indymedia.org», από ομάδα αγνώστων αναρχικων ατόμων ως «αλληλεγγύη» στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μάλιστα, καθώς φαίνεται, παρόμοιες η αντίστοιχες ενέργειες υπέστησαν την ίδια μέρα, εκτός από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, και αλλά γραφεία του κόμματος σε πολλές πόλεις της Χώρας. Αυτές είναι ενέργειες που δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία και σαφώς τις καταδικάζουμε.

Θυμίζουμε τέλος στους δράστες των επιθέσεων αυτών, ότι αυτός για τον όποιον μάχονται, δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, αλλά ποινικός και μάλιστα καταδικασμένος για σωρεία ανθρωποκτονιών».

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb