ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Διαβούλευση της ΟΧΕ με τις ομάδες - CorfuCorner.gr
21/02/2021

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Διαβούλευση της ΟΧΕ με τις ομάδες

Κύκλος επαφών μεταξύ του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, Τάσου Χειβιδόπουλου και των συλλόγων της Α1 Handball Premier Ανδρών και της Α1΄ Γυναικών, ξεκίνησε από χθες Σάββατο (20/2), μετά την επιβεβαίωση της Γ.Γ.Α πως θα ξεκινήσουν εκ νέου και οι αγώνες στις προαναφερόμενες Κατηγορίες.


Ενόψει, λοιπόν, της επανέναρξης των Πρωταθλημάτων το επόμενο σαββατοκύριακο (27-28 Φεβρουαρίου), η Ομοσπονδία θα προχωρήσει προς το παρόν με τις ίδιες προκηρύξεις, αρκεί να υπάρξει η επιβεβαίωση από όλα τα σωματεία (συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Φαίακα Κέρκυρας) πως θα συμμετάσχουν, ούτως ώστε να βγει καινούργιο πρόγραμμα αγώνων, στο οποίο θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει ελάχιστος αριθμός εμβόλιμων αγωνιστικών τις Τετάρτες.


Προσαρμογές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις διαδικασίες τόσο των play off, όσο και των play out, αν και η ΟΧΕ πιστεύει ότι επαρκούν τα χρονικά περιθώρια.


Τυχόν αλλαγές στις προκηρύξεις θα γίνουν μετά την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων, καθώς παραμένει ... μετέωρη η συνέχιση των αγώνων της Α2΄ Ανδρών και Γυναικών, ώστε να προκύψει αν θα υπάρξει ή όχι υποβιβασμός ομάδων από την Α1΄ στην Α2΄ Κατηγορία, γεγονός για το οποίο η διοργανώτρια αρχή δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb