ΠΣΑΧ: «Ήρθε η ώρα να βγούμε από τη ναφθαλίνη»! - CorfuCorner.gr
21/02/2021

ΠΣΑΧ: «Ήρθε η ώρα να βγούμε από τη ναφθαλίνη»!

Μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Χειροσφαιριστών εκφράζει την θετική του απόψη για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων της Handball Premier και της Α1 Γυναικών, αλλά και τον στόχο του να επαναδραστηριοποιηθούν και οι μικρότερες Κατηγορίες:


«Βιώνοντας μία από τις πιο δύσκολες περιόδους για την κοινωνία του αθλητισμού συνολικά τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να δούμε ως εφαλτήριο την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων Α1 Γυναικών και Handball Premier για ένα νέο πιο αισιόδοξο ξεκίνημα.

 

Αντιλαμβανόμαστε, ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αθλήτριες και οι αθλητές, αλλά είναι η ώρα που πρέπει να βγούμε από τη ναφθαλίνη και να μπούμε εκ νέου στην ενεργό δράση.

 

Επίσης, το άθλημα μας δεν αποτελείται μόνο από τις πρώτες κατηγορίες και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι υπηρετούμε το ίδιο άθλημα. Πρέπει λοιπόν να έχουμε και ως στόχο να ξεκινήσουν και οι προπονήσεις τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

 

Συνοψίζοντας θέλουμε τη θετική είδηση της επανέναρξης των πρωταθλημάτων να τη συνδυάσουμε και με την αλλαγή του λογότυπου μας και να δώσουμε μία πιο ευχάριστη νότα»!!

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρχέλαος, Ευλόγιος, Ευλογής, Ευλογία, Ευλογούλα, Ευλογίτσα, Κόνων, Κώνων

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb