ΠΣΑΠ: «Στις 22 Φλεβάρη ξεκινάνε οι προπονήσεις της Γ΄ Εθνικής»! - CorfuCorner.gr
20/02/2021

ΠΣΑΠ: «Στις 22 Φλεβάρη ξεκινάνε οι προπονήσεις της Γ΄ Εθνικής»!

Το πράσινο φως για την επιστροφή στα γήπεδα πήρε η Γ' Εθνική! Οι σύλλογοι της Κατηγορίας επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις με εβδομαδιαία τεστ, καθώς η Ειδική Επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε θετικά.


Μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αναφέρει - μεταξύ άλλων- ότι η έναρξη των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22/2:


"Ευχάριστα είναι τα νέα, καθώς οι ομάδες της Α' Εθνικής Γυναικών, της Γ' Εθνικής Ανδρών και της Α' Εθνικής Futsal πήραν το «πράσινο φως» για την επιστροφή τους στις ομαδικές προπονήσεις, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΣΑΠ θα συνεχίσει να μάχεται για το γενικό άνοιγμα του αθλητισμού, που είναι για εμάς η ασπίδα κατά του κορονοϊού και όχι η πηγή μετάδοσης και διασποράς του".

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίνα, Αετίων, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βίβιαν, Βιβή, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιανός, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ιλιάς, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμαραγδένια, Σμαραγδία, Σμαραγδή, Σμαράγδα, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb