Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο Σπ. Σκιαδόπουλος! - CorfuCorner.gr
18/02/2021

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο Σπ. Σκιαδόπουλος!

Στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία της Αστυνομίας, χθες Τετάρτη (17/2) ο Σπύρος Σκιαδόπουλος!!!


Ο εν λόγω γιατρός που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας με αδιαθεσία και αδυναμία των κάτω άκρων διότι όπως ισχυρίστηκε ένιωσε την αδιαθεσία, λίγες ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου και αναμενόταν να υποβληθεί σε σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων, μετά από ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου . Μάλιστα, το Νοσοκομείο της Κέρκυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, εφόσον λάβει σήμερα και τα αποτελέσματα εξειδικευμένων εξετάσεων που διενεργούνται στα Γιάννενα, για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα.

 

Στο μεταξύ, το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, εξετάζει ο γιατρός μέσω του δικηγόρου του Ιωάννη Κοντού, καθώς ο καθηγητής υποστήριξε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Σκάι, ότι: «πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό εκτός λίστας πολιτών».

 

«Οι πληροφορίες μου λένε», υποστήριξε ο κος Βασιλακόπουλος, «ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του... κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος, ενώ τόνισε ότι οι πληροφορίες του λένε ότι «ο δημοσιογράφος που έφερε τον τρόμο για τα εμβόλια στην Ελλάδα με την κοινοποίηση του θέματος είναι από τα άτομα που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς».


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης , Στέλιος Πέτσας, για το ζήτημα που προέκυψε με τη χορήγηση εμβολίων εκτός σειράς  στο νησι, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι "Mega Channel", χαρακτηρίζοντας την εν λόγω κίνηση ως απαράδεκτη και διευκρίνισε πως υπάρχουν εφεδρικές λίστες για τις δόσεις του εμβολίου που δεν χορηγούνται στην ώρα τους.


Ερωτηθείς δε, εάν θα γίνουν πειθαρχικές και ποινικές διώξεις εις βάρος του γιατρού που χορήγησε εμβόλια εκτός σειράς, απάντησε «φυσικά».

 

Υπενθυμίζεται πως από τον συγκεκριμένο γιατρό αφαιρέθηκε η αρμοδιότητα που του είχε ανατεθεί ως υπεύθυνο για τους εμβολιασμούς στο νοσοκομείο του νησιού όπου συνέβησαν τα περιστατικά και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρχέλαος, Ευλόγιος, Ευλογής, Ευλογία, Ευλογούλα, Ευλογίτσα, Κόνων, Κώνων

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb