Καρύδη , Μαντζουρογιάννης & Δόση πάνε Νορβηγία - CorfuCorner.gr
16/02/2021

Καρύδη , Μαντζουρογιάννης & Δόση πάνε Νορβηγία

Δυο εκ των κερκυραίων αθλητών, που όχι μόνον έλαβαν μέρος, στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ, αλλά απέσπασαν και μετάλλια, κατάφεραν και «έπιασαν» τα όρια για το Πανευρωπαϊκό Κ23.


Συγκεκριμένα, η Σπυριδούλα Καρύδη, αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ, όπου στο τριπλούν Γυναικών ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με επίδοση 13.72μ. , υπερέβη κατά ένα περίπου μέτρο το όριο συμμετοχής της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών, που είναι 12.80μ.


Να επισημανθεί ότι της 20χρονης Κερκυραίας αθλήτριας, θα της δοθεί η ευκαιρία να «πιάσει» το όριο του Ευρωπαϊκού Κ23 και στο μήκος, που είναι 6,20μ., εάν λάβει μέρος το ερχόμενο Σάββατο (20/2) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κλειστού Στίβου, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το 6,13μ. που πέτυχε στο ΣΕΦ το περασμένο Σάββατο δεν ήταν αρκετό. Στην ίδια διοργάνωση, δεν αποκλείεται να λάβουν μέρος και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και η Παναγιώτα Δόση.

 

 

 

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης , αθλητής του ΑΟ Κάλλιστος, πήρε το... εισιτήριο που θα του επιτρέψει την συμμετοχή του στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Κ23, με άλμα 7.62μ.


Μαζί με τους προαναφερθέντες αθλητές, όριο στο ύψος «έπιασε» και η επί χρόνια μόνιμη κάτοικος της Κέρκυρας, Παναγιώτα Δόση, που ξεκίνησε τα αθλητικά της βήματα στο ΑΟ Κέρκυρα 2015, ωστόσο σήμερα αγωνίζεται στον «ΓΣ Ελ. Βενιζέλος» Χανίων. Στο ΣΕΦ, η 19χρονη άλτρια, είχε άλμα στο 1.83μ., ξεπερνώντας το 1.81μ., που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό.


Να σημειωθεί, τέλος, ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 θα διεξαχθεί, (εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας) το τετραήμερο 8-11 Ιουλίου 2021, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb