ΣΤΙΒΟΣ: «Χάλκινοι» στο Σ.Ε.Φ. οι Δουκατέλης & Δόσης - CorfuCorner.gr
13/02/2021

ΣΤΙΒΟΣ: «Χάλκινοι» στο Σ.Ε.Φ. οι Δουκατέλης & Δόσης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του επιστρέφει στην Κέρκυρα ο Σπύρος Δουκατέλης,(ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ) μετά την σημερινή Σάββατο (13/2) επίδοση του στα 200μ.,στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που έλαβε χώρα στο Σ.Ε.Φ.


Ο 20χρονος αθλητής του Κερκυραϊκού Γ.Σ ήρθε μεν πρώτος στην 1η τελική σειρά, με χρόνο 22''03, αλλά στη γενική κατάταξη του Τελικού, ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι πρώτος κατετάγη ο Βασίλης Μυριανθόπουλος του Πανιωνίου, με χρόνο 21΄΄70, ενώ δεύτερος αναδείχθηκε με 21''89 ο Νίκος Εμπέογλου του Κολλεγίου Αθηνών.

 

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην αθλητής του ΑΟ Κέρκυρα (και νυν του «Γ.Σ Ελευθέριος Βενιζέλος» Χανίων), Γιώργος Δόσης, ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ) αδελφός της Παναγιώτας, κατετάγη τρίτος στο ύψος Ανδρών, με επίδοση 1.93μ. Στο αγώνισμα μετείχαν μόλις τέσσερις αθλητές και την πρώτη θέση με επίδοση 2.20μ. κατέλαβε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου από την Κύπρο, ενώ δεύτερος με 1.98μ. ήταν ο Ανδρέα Μίτα του ΑΣ Πρέβεζα «Ευ Ζην».

 

Όσον αφορά την 17χρονη επικοντίστρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ, Ηρώ Βραδή,(ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ)  στην πρώτη παρουσία της σε επίσημη διοργάνωση Κλειστού Στίβου, πήρε την έβδομη θέση, με άλμα 3.45μ. Πρώτη στο αγώνισμα με ατομικό ρεκόρ 4.71μ. ήταν η Έλεν-Κλαούντια Πόλακ του ΑΟ Μεγάρων, δεύτερη η Κατερίνα Στεφανίδη του ΑΟ Φιλοθέης με 4.61μ. και τρίτη η Αναστασία Ρέτσα της ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας με 4.05μ.

 

Επιμέλεια : ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρχέλαος, Ευλόγιος, Ευλογής, Ευλογία, Ευλογούλα, Ευλογίτσα, Κόνων, Κώνων

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb