ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ουδέν νεώτερον για επανέναρξη μέχρι τις αρχές Μαρτίου - CorfuCorner.gr
13/02/2021

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ουδέν νεώτερον για επανέναρξη μέχρι τις αρχές Μαρτίου

Η κατάσταση που αφορά την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1΄ HANDBALL PREMIER φαίνεται να... ζορίζει, καθώς χθες Παρασκευή ( 12/2), παρά τις προσδοκίες που είχαν διατυπώσει οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, να ακούσουν ευχάριστα νέα δια στόματος Νίκου Χαρδαλιά, το αίσθημα αισιοδοξίας τους πάγωσε, αφού δεν υπήρξε ουδέν νεώτερον από το.. μέτωπο!

 

Την περασμένη Τετάρτη, στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (που εκδόθηκε με αριθμό 534), ουδεμία αναφορά γινόταν για επανεκκίνηση των κορυφαίων Κατηγοριών του αθλήματος, με αποτέλεσμα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, να μην έχει να πει και αυτός τίποτε στην χθεσινή απογευματινή ενημέρωση, όπου ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για ορισμένες περιοχές της χώρας.


 Οι αποφάσεις, λοιπόν, φαίνεται να πηγαίνουν για τις αρχές Μάρτη, επομένως ο προγραμματισμός της ΟΧΕ, (εφόσον δεν θα αλλάξει κάτι) «πέφτει έξω» τουλάχιστον 3 εβδομάδες, δεδομένου ότι το αρχικό πλάνο για να ξαναμπούν οι ανδρικές και γυναικείες ομάδες της Κατηγορίας επίσημα στο παρκέ για αγώνες ήταν για αυτό το σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου).

 

Επί της ευκαιρίας να αναφέρουμε, πως σαν σήμερα (13 Φεβρουαρίου), πριν από 44 χρόνια και συγκεκριμένα στις 13/02/1977 , «γεννήθηκε» το χάντμπολ στο Αμύνταιο Φλώρινας, ενώ τα πρώτα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο του γυμνασίου Αμυνταίου, με τέρματα και γήπεδο που τα είχαν φτιάξει οι ίδιοι οι μαθητές-αθλητές.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρχέλαος, Ευλόγιος, Ευλογής, Ευλογία, Ευλογούλα, Ευλογίτσα, Κόνων, Κώνων

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb