Θερμαινόμενη αίθουσα για τους άστεγους με ωράριο, λόγω Μήδειας! - CorfuCorner.gr
13/02/2021

Θερμαινόμενη αίθουσα για τους άστεγους με ωράριο, λόγω Μήδειας!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, από σήμερα Σάββατο (13/2) αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες που θα επηρεάσουν και την περιοχή στα όρια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως εκ τούτου από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει θερμαινόμενη αίθουσα για τη προσωρινή φιλοξενία των άστεγων πολιτών σε περιπτώσεις χαμηλών θερμοκρασιών, σε δημοτική αίθουσα στις Κουλίνες, την Κυριακή 14, Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Φεβρουαρίου !!.

 


Η αίθουσα βρίσκεται στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται η Υπηρεσία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στην περιοχή Κουλίνες. Οι ώρες λειτουργίας του θερμαινόμενου χώρου θα είναι από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 8: 00 το πρωί της επόμενης ημέρας!!!

 

 

Η πρόσβαση στο χώρο μπορεί να γίνει και με την αστική συγκοινωνία (νούμερο 8 & νούμερο 11, από Πλατεία Σαρόκου, στάση Κουλίνες).

 

Η πληροφόρηση των πολιτών για τη δυνατότητα χρήσης του χώρου παρέχεται στο ακόλουθο νούμερο τηλεφώνου: 2661038320 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.Για τις λοιπές μέρες και ώρες, στα τηλέφωνα : 6976784495 & 6977546726.
Σχετική ανακοίνωση θα βρίσκεται αναρτημένη στους χώρους των ακόλουθων δομών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας:1. Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Κοινωνικού Έργου, στη διεύθυνση Σαμαρά 13,

2. ΚΕΠ Δήμου στη διεύθυνση Σαμαρά 13,

3. Ιστοσελίδα του Δήμου

4. 'Κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων, στη διεύθυνση Σολωμού 11,

5. 'Κοινωνικά παντοπωλεία και παροχή συσσιτίου

6. στη διεύθυνση Μητροπολίτου Μεθοδίου και Κολοκοτρώνη 3

7. Κέντρο Κοινότητας, Ισόγειο κατάστημα του κτιρίου του Δημοτικού Θεάτρου επί της οδού Σταμάτιου Δεσύλλα.

 Εδώ βέβαια θα θέλαμει να διευκρινιστεί κάτι πολύ απλό: Τι σημαίνει οι ώρες λειτουργίας της αίθουσας θα είναι από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί; Τις υπόλοιπες ώρες τα άτομα αυτά θα φεύγουν και θα επιστρέφουν πού στους δρόμους;; αφού μιλάμε για άστεγους;;; και θα ψάχνουν στα καντούνια της πόλης μέρος για να προφυλαχθούν από τα καιρικά φαινόμενα και από το κρύο;;; Και επίσης γιατί δεν ανοίγει ο χώρος από σήμερα που ήδη οι θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει αισθητά;;;

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρχέλαος, Ευλόγιος, Ευλογής, Ευλογία, Ευλογούλα, Ευλογίτσα, Κόνων, Κώνων

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb