ΣΤΙΒΟΣ: «Χρυσή» με ρεκόρ η Καρύδη , «ασημένια» η Δόση & «χάλκινος» ο Μονόπωλης ! - CorfuCorner.gr
12/02/2021

ΣΤΙΒΟΣ: «Χρυσή» με ρεκόρ η Καρύδη , «ασημένια» η Δόση & «χάλκινος» ο Μονόπωλης !

Η χρυσή στο τριπλούν, Σπυριδούλα Καρύδη

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα σήμερα Παρασκευή (12/2) για την κερκυραϊκή αποστολή στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας , καθώς με το «καλημέρα», έβαλε στις αποσκευές της τρία μετάλλια: ένα χρυσό, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο.


Συγκεκριμένα, η Σπυριδούλα Καρύδη (η οποία ναι μεν προπονείται από τον Γιώργο Πομάνσκι στην Αθήνα, όπου διαμένει λόγω σπουδών, αλλά ανήκει στον Κερκυραϊκό Γ.Σ), ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με χαρακτηριστική άνεση, κάνοντας άλμα 13.72μ. στο τριπλούν, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ στον Κλειστό Στίβο και αφήνοντας σχεδόν ένα μέτρο πίσω της την «ασημένια» του αγωνίσματος, Αγγελική Λυμπεροπούλου του ΓΑΣ Κιλκίς, με άλμα 12.77μ., ενώ «χάλκινη» στέφθηκε η Αναστασία Φουτσιτζίδου του Άτλαντα Πατρών (12.63μ.).

 

Επίσης, η Παναγιώτα Δόση, «του Γ.Σ Ελευθέριος Βενιζέλος» Χανίων, στο άλμα εις ύψος «πέταξε» στα 1.83μ. (είχε τρεις άκυρες στο 1.85μ.) και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, μένοντας πίσω μόνο από την Ιωάννα Ζάκκα (της Φιλοθέης), που ξεπέρασε τα 1.85μ., ενώ χάλκινο μετάλλιο απέσπασε η Ελευθερία Χριστογεώργου ( Κηφισιά) , που είχε καλύτερο άλμα, ίδιο με την Κερκυραία άλτρια.


Τέλος, ο Δημήτρης Μονόπωλης, ο οποίος ανήκει στον Κερκυραϊκό Γ.Σ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ανδρικό τριπλούν, με άλμα στα 15.66μ. «Χρυσός» Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Τσάμης του Ολυμπιακού με 16.42, ενώ «ασημένιος» ο Νίκος Ανδρικόπουλος της ΑΕ Μεσογείων με 16.36.


Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Δουκατέλης του Κερκυραϊκού Γ.Σ, στα 60μ., έφτασε μέχρι την 7η θέση, με χρόνο 7''08 και ο 18χρονος Πέτρος Πουλής, επίσης αθλητής του Κ.Γ.Σ., πήρε στη σφαιροβολία την 5η θέση με βολή 13,66.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αρχέλαος, Ευλόγιος, Ευλογής, Ευλογία, Ευλογούλα, Ευλογίτσα, Κόνων, Κώνων

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb