- 07/03/2021
Εικόνες εγκατάλειψης στο κολυμβητήριο! - 07/03/2021
Διορία μέχρι τις 10/3 για την οικονομική ενίσχυση αθλητών και σωματείων - 07/03/2021
Ούτε κουβέντα για Γ΄ Εθνική απο Αυγενάκη! - 07/03/2021
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μόνο προπονήσεις έως τις 16 Μαρτίου - 07/03/2021
Αγανάκτηση στην Γ΄ Εθνική! - 07/03/2021
Μήνυση από γιατρό για παρενέργειες από το εμβόλιο της Pfizer στην Κέρκυρα - 07/03/2021
Τον άμεσο εμβολιασμό του ζητά το προσωπικό του Αεροδρομίου Κέρκυρας - 07/03/2021
Φήμες για ενδιαφέρον του Κωστή Σγουράκη ν’ αναλάβει την Κασσιώπη - 06/03/2021
Κωλοτούμπα της ΟΧΕ, ανέβαλε τα Φαίακας – Ζαφειράκης & Φίλιππος- Δράμα! - 06/03/2021
Αναγέννηση Άρτας: «Υπάρχουν και πιο βαριές ταφόπλακες»!
Αυγενάκης: «Την Παρασκευή θα συζητηθεί το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού»

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm» , χθες Τρίτη (26/1), ενόψει των τηλεδιασκέψεων της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού με σωματεία και αθλητικούς φορείς.
Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή (29/1), θα τεθεί στο «τραπέζι» το άνοιγμα του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.
Ο Υφυπουργός δήλωσε συγκεκριμένα:
«Από χώρα σε χώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εμείς έχουμε φτιάξει μια δομή με απόφαση του πρωθυπουργού και για κάθε κλείσιμο, άνοιγμα, πρωτόκολλο, υπάρχει εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων.
Όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ή τα κολυμβητήρια ή τη Football League, έχουμε ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή και εξ όσων γνωρίζω την Παρασκευή στη συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν.
Καταλαβαίνω πολύ καλά την κόπωση, την απογοήτευση, όλο αυτό που ακολουθεί όποιον έχει μπει στον αθλητισμό και ζητώ κατανόηση και υπομονή. Βήμα-βήμα πάμε».
Επιμέλεια : ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ
