Παράταση στην αγωνία και αγανάκτηση στην Γ΄ Εθνική! - CorfuCorner.gr
23/01/2021

Παράταση στην αγωνία και αγανάκτηση στην Γ΄ Εθνική!

Σε ...αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Football League αλλά και στη Γ' Εθνική, για να μάθουν την απόφαση των Λοιμωξιολόγων, αναφορικά με την συνέχιση των Πρωταθλημάτων. Η καθυστέρηση που παρατηρείται, έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε όλους όσους εμπλέκονται με τις δύο κατηγορίες, καθώς ούτε ούτε την Πέμπτη ούτε και την Παρασκευή, προέκυψε κάποια εξέλιξη.


Ως γνωστόν , είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί το θέμα της επιστροφής στις προπονήσεις, παρόλα αυτά η επιτροπή των «ειδικών», σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε αυτή τη φορά ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και επομένως η... παράταση της αγωνίας συνεχίζεται! .


Πιθανότατα, η απόφαση να παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός πως θα πυροδοτήσει αντιδράσεις. Κι αυτό διότι, FL και Γ' Εθνική περιμένουν εδώ και καιρό να δουν την ανταπόκριση των Λοιμωξιολόγων στα αιτήματά τους, τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στον... πάγο.


Η νεότερη πληροφόρηση (ή για την ακρίβεια η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη) αναφέρει, ωστόσο, πως δεν αποκλείεται η επιστροφή στις προπονήσεις για την FL να γίνει στις αρχές του Φλεβάρη. Είναι αυτονόητο πως κάθε μέρα που περνά και οι δύο Κατηγορίες μένουν σε... ακινησία, αυξάνονται τα προβλήματα και κυρίως η επιβίωση των ομάδων, των παικτών και των προπονητών.

 

 Πηγή: MIKRI LIGA.COM

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb