ΑΝ. Σκουπουρας: Σε έναν μήνα ξανά το πρόγραμμα του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών - CorfuCorner.gr
20/01/2021

ΑΝ. Σκουπουρας: Σε έναν μήνα ξανά το πρόγραμμα του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών

Την επαναλειτουργία του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών σε ένα μήνα, δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ανδρέας Σκούπουρας σε συνέντευξη που παρέθεσε στην ΕΡΑ Κέρκυρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία σταμάτησε, επειδή ο Δήμος δε μπόρεσε να υποβάλει αίτηση συνέχισης του έργου, εξαιτίας της αρνητικής εισήγησης που είχε καταρτίσει η Διαχειριστική αρχή, η οποία απέταξε το έργο από το ΕΣΠΑ.

Η αρνητική εισήγηση έγινε εξαιτίας του γεγονότος ότι τα έτη 2016, 2017 και 2018, δεν υπήρξαν επίσημες σύμβασεις για τη φύλαξη του ξενώνα.


Παραθέτουμε την σχετική δήλωση του κου Σκούπουρα: «Ο ξενώνας λειτουργούσε κανονικά και φύλαξη υπήρχε -αλλά από δημοτικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους εταιρείας που είχε κάνει προσφορά δωρεάν εργασίας, για ένα εξάμηνο και όχι από εταιρεία που είχε υπογράψει επίσημη σύμβαση αφού οι διαγωνισμοί είχαν βγει άγονοι.

Στη συνέχεια τελεσφόρησε ο επόμενος διαγωνισμός και η φύλαξη γινόταν από εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο και τυπικά.


Φέτος η Δημοτική αρχή αποφάσισε να υποβάλει την αίτηση συνέχισης του έργου, και αναμένεται σε έναν μήνα να λειτουργήσει ξανά το πρόγραμμα του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών».

 

 

 

 



Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb