Η ΕΠΣ Αθηνών πρωτοπορεί, στην Κέρκυρα όμως τι κάνουν;;; - CorfuCorner.gr
17/01/2021

Η ΕΠΣ Αθηνών πρωτοπορεί, στην Κέρκυρα όμως τι κάνουν;;;

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προχώρησε η ΕΠΣ Αθηνών, η οποία μερίμνησε ώστε τα οικεία σωματεία να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής, και να επιχορηγηθούν με το χρηματικό ποσό των 5.000 έως 40.000 ευρώ έκαστο!


Την ώρα που σε άλλες περιοχές της χώρας οι φορείς και οι Ενώσεις κάνουν τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου να βοηθήσουν τον αθλητισμό εν καιρώ πανδημίας, παρατηρούμε μετά λύπης ότι εδώ στην Κέρκυρα σχεδόν άπαντες... « ποιούν τη νήσαν» !!! Καλή μας νύχτα...

 


Παραθέτουμε το Δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΠΣΑ

"Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αθηνών μεριμνώντας ανέκαθεν για την προάσπιση και ενδυνάμωση των συμφερόντων όλων των Σωματείων μελών μας, ενήργησε αθόρυβα και πέτυχε (βάσει της 4ης Τροποποιητικής απόφασης) τη δίκαιη και αντικειμενική υπαγωγή των ερασιτεχνικών Σωματείων ποδοσφαίρου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής ‘'Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων Αττικής που επλήγησαν από την πανδημία covid-19 ''.

Ως εκ τούτου, καταφέραμε να ενταχθούν και οι ΚΑΔ 93.11, 93.12 που αφορούν την πλειονότητα των μελών μας και κατά περίπτωση οι ΚΑΔ 93.13, 93.19.
Το αναφερόμενο πρόγραμμα είναι ανεξάρτητο σε σχέση με κάθε άλλη πηγή επιχορήγησης ή χρηματοδότησης και δύναται να αποδώσει ποσό δαπανών χρήσης 2019 από €5.000 έως €40.000, κατόπιν σχετικών διαδικασιών.


ΠΡΟΣΟΧΗ: α) Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών έως 20/01/2021, μέσω της αντίστοιχης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

β) Η παρούσα ανακοίνωση είναι ενημερωτική και μόνο προς όλα τα μέλη μας και η επίτευξη ή όχι της ως άνω χρηματικής ενίσχυσης από το εν λόγω πρόγραμμα εκάστου Σωματείου εξαρτάται αποκλειστικά από τη διαδικασία που αυτόνομα το κάθε Σωματείο θα ακολουθήσει σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=5026

Προτείνουμε στα Σωματεία μέλη μας την άμεση συνεργασία τους με το Λογιστικό γραφείο που τα υποστηρίζει για την έγκαιρη υποβολή των σχετικών αιτήσεων".

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
8
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb