10/01/2021

Επίσκεψη του Σπύρου Γιαννιώτη στο «Π. Καπαγέρωφ»

Ο βετεράνος Κερκυραίος Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης έδωσε, το παρόν την προηγούμενη εβδομάδα στο άλλοτε «Παπαστράτειο» (και νυν «Πέτρος Καπαγέρωφ» ), όπου προπονούνταν μαζί οι Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης Ελλάδας και ΗΠΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι Αμερικάνοι έχουν ήδη προκριθεί.


Επίσης, την ίδια ημέρα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα πόλο Ανδρών της χώρας μας και των Ηνωμένων Πολιτειών, επισκέφθηκε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσία της Διοίκησης και του Προέδρου των εργαζομένων στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά, στο οποίο υπάγεται το Κλειστό κολυμβητήριο και όλη η Πειραιώτικη αθλητική εγκατάσταση.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σπύρος. Γιαννιώτης, έχει εκδηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, στις επερχόμενες εκλογές.

 

 

 • Χρόνια πολλά, προπάντων με υγεία, σας εύχεται η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Να επισημανθεί οτι η Ακαδημία έχει συνάψει μία σπουδαία συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.

 


• Το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ" σας εύχεται ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος πάνω απ' όλα με υγεία και αισιοδοξία. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.


•Πολλές- πολλές ευχές για ευτυχισμένο 2021 από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, με υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
21
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb