- 21/01/2021
Οι προπονητές του ΣΠΠΚ με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος - 21/01/2021
ΣΤΙΒΟΣ: Με το… βλέμμα στο Τόκυο οι Καρύδη & Δόση - 21/01/2021
Το γήπεδο Κανακάδων προτίθεται να ανακατασκευάσει ο ΣΥΠΑΠ - 20/01/2021
Χτύπησε αστυνομικό γιατί του είπε να φορέσει μάσκα! - 20/01/2021
Εστίαση: Πάει για Μάρτιο το άνοιγμα ! - 20/01/2021
ΑΝ. Σκουπουρας: Σε έναν μήνα ξανά το πρόγραμμα του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών - 20/01/2021
Η πρόταση της ΕΠΟ για ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων - 20/01/2021
Επιστολή ΟΧΕ σε Αυγενάκη & Μαυρωτά για την επανεκκίνηση των αγώνων - 20/01/2021
Μέχρι τις 26/2 οι μεταγραφές στην Α1΄ Handball Premier - 20/01/2021
«On air» άγριος καυγάς μεταξύ Κάκου και Βέργη! (Βίντεο)
Μαγκαφίνης: «Οι προπονητές της Γ Εθνικής βρίσκονται στο… καναβάτσο»!.

Ο προ διετίας προπονητής της ΑΕ Λευκίμμης, Δημήτρης Μαγκαφίνης, «εξέπεμψε» κραυγή αγωνίας για την τραγική θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Γ' Εθνικής, εξ αιτίας της δίμηνης αναστολής του Πρωταθλήματος.
Ο 52χρονος τεχνικός, που είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΛ στο πρώτο μισό της περιόδου 2018-2019 και ο οποίος σήμερα συνεργάζεται με τον Αετό Οφρυνίου, (σωματείου του 1ου Ομίλου), ανέφερε- μεταξύ άλλων- στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6 :
«Περνάμε πολύ δύσκολες καταστάσεις όλοι εμείς, που σαν πρώτη και μοναδική δουλειά μας έχουμε το ποδόσφαιρο και τώρα που σταμάτησαν τα πάντα, άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω δεύτερη δουλειά, μετά από 20 χρόνια στην προπονητική, ενώ γύρισα όλη την Ελλάδα, πέρασα από πολλές ομάδες.
Ξαφνικά κανένας δεν ασχολείται με όλους εμάς που ζούμε από το ποδόσφαιρο, είναι το επάγγελμά μας και δεν είναι μόνο προπονητές, είναι και παίκτες οικογενειάρχες, πάνω από 4.000 ποδοσφαιριστές και 200 προπονητές. Κάποιος να ασχοληθεί μαζί μας, γιατί όλοι θα αλλάξουμε δουλειά από τη Γ΄ εθνική σε αδράνεια...
Ο Έλληνας προπονητής είναι στο καναβάτσο, αλλά πρέπει να μείνουν ζωντανές οι ομάδες για να υπάρξουμε, τώρα είναι σα να έκλεισαν 10 εργοστάσια μαζί στην Ελλάδα, αλλά κανένας δεν ασχολείται σοβαρά. Κάποιοι κάνουν κι άλλη δουλειά, αλλά σε λίγο καιρό οι προπονητές και οι παίκτες θα ψάξουν να βρουν άλλες ομάδες, εάν δεν ξεκινήσει η Γ΄ εθνική. Θα φύγουν όλοι, θα διαλύσουν οι ομάδες.
Η ομάδα η δική μου ο Αετός Οφρυνίου, είναι μέχρι τώρα συνεπής στις υποχρεώσεις της, μας πλήρωσε τον Νοέμβριο ενώ δεν δουλέψαμε και πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα πληρώσει και τον Δεκέμβριο, γιατί είναι σωστός, αλλά οι πιο πολλές ομάδες δεν θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα, για να μην πληρώσουν. Κάποιοι, όπως οι δικοί μας στη διοίκηση, που είναι έμπειροι παράγοντες και ξέρουν το αντικείμενο, κάνουν σωστά τη δουλειά και μας αντιμετωπίζουν άψογα, αλλά μέχρι πότε;».
•Θερμές και ειλικρινείς ευχές, για το 2021, από το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, ωδικά πτηνά χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.
• Η VASALOS GOALKEEPER ACADEMY εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη κι αισιοδοξία για το 2021. Η μοναδική σχολή τερματοφυλάκων που λειτουργεί στην Κέρκυρα, έχει ως υπεύθυνο και προπονητή τον Χρήστο Βάσαλο, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και για εγγραφές: 6930 26 89 43.
•Το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη εύχεται σε όλον τον κόσμο χαρούμενο και αισιόδοξο, με υγεία το 2021. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από το παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τηλέφωνο: 26610-80426
