08/01/2021

Επιστολή των δικαιούχων των εργατικών κατοικιών στον Μητσοτάκη

Απέλπιδα προσπάθεια πραγματοποίησαν οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη στέλνοντας επιστολή με σκοπό την προσωπική βοήθεια του Πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.


Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι που επί 11 χρόνια βρίσκονται στην αναμονή για τα σπίτια που δεν έχουν παραδοθεί, (ούτε καν τα περίπου 60 που αναμένονταν να παραδοθούν έως το τέλος του Δεκεμβρίου του 2020)επικαλούνται την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού .

 


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:


«Καλή Χρονιά με υγεία. Εκ μέρους των δικαιούχων των εργατικών κατοικιών υπό κατασκευή ακόμη στην Κέρκυρα, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια σας .

 

Δέκα ολόκληρα χρόνια περιμένουμε το έργο να τελειώσει. Το 2018, η προηγούμενη διοικήτρια του ΟΑΕΔ μας είχε καλέσει όλους και μας είχε πει ότι τον Αύγουστο του 2019 θα μας παραδίδονταν οι κατοικίες μας αλλά τίποτα. Το 2020 , ο νυν διοικητής είχε υποσχεθεί δημοσίως ότι τα πρώτα σπίτια σε 60 δικαιούχους θα παραδίδονταν τον Δεκέμβριο του 2020 με πρόβλεψη μέχρι τα μέσα του 2021 να παραδοθούν όλες οι κατοικίες στο σύνολο.

 

Δυστυχώς το έργο είναι ανολοκλήρωτο, όλα τα σπίτια είναι σε άσχημη κατάσταση και με πολλές ζημιές και έχουν κατασκευαστικά προβλήματα, κι εμείς ΆΝΕΡΓΟΙ, σε ενοίκιο κοντεύουμε να βρεθούμε στον δρόμο. Σας παρακαλούμε μην μας αφήσετε να πεινάσουμε, να μην έχουμε να πληρώσουμε το ενοίκιο μας και να βρεθούμε στο δρόμο. Βοηθήστε μας να τελειώσει το έργο και να μπούμε στα σπίτια μας και να τελειώσει η αναμονή των 11 χρόνων πια.
Ευχαριστούμε πολύ που στέκεστε δίπλα μας».

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
21
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb