06/01/2021

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στον Κώστα Μιχαλάκη τα … ηνία του Φαίακα

Η Διοίκηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Φαίακα, συνεδρίασε χθες Τρίτη (5/1) προκειμένου να λάβει αποφάσεις που αφορούν τόσο το ρόστερ του σωματείου, όσο και το μείζονα θέμα του προπονητή.


Έτσι λοιπόν, μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που επέτρεψε το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις των ομάδων της Α1 HANDBALL PPEMIER, οι ιθύνοντες του συλλόγου, με μπροστάρη τον Σπύρο Περούλη, αποφάσισαν να δώσουν τα προπονητικά ηνία της ομάδας στον Κώστα Μιχαλάκη, ο οποίος θα είναι ο τρίτος κόουτς του Φαίακα, μετά τους Νίκο Ριγανά και Νίκο Πέρρο .


Να υπενθυμίσουμε ότι ο 30χρονος τεχνικός, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει ένα αρκετά «μεστό» βιογραφικό, επέστρεψε στην Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2019 και ανέλαβε τα τμήματα Υποδομής του σωματείου, ενώ το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με την Διοίκηση του Φαίακα να κοουτσάρει την γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του συλλόγου, στο Πρωτάθλημα της Α2΄ Κατηγορίας.


Ο Νίκος Πέρρος θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Μιχαλάκη, ο οποίος ταυτόχρονα ο οποίος ταυτόχρονα θα αποτελεί τον τεχνικό ηγέτη τόσο του ανδρικού τμήματος του συλλόγου, όσο και του γυναικείου.

 

 • Εγκάρδιες ευχές, για ευτυχισμένες οικογενειακές γιορτές σας απευθύνει το Εμπόριο και η επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

•Τις θερμές του ευχές, για καλές γιορτές με υγεία, σας απευθύνει ο "AΘΛHTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνα: 26610-45319 και 6944 34 43 59.

 

 

• Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα", σας στέλνει τις εγκάρδιες ευχές της για ευτυχισμένες γιορτές, με υγεία . Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
21
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb