Ολοκληρώνει η ΕΠΟ το πρωτόκολλο για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής - CorfuCorner.gr
06/01/2021

Ολοκληρώνει η ΕΠΟ το πρωτόκολλο για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ολοκλήρωσε χθες Τρίτη (5/1), το υγειονομικό πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής στις προπονήσεις και εν συνεχεία θα το αποστείλει στην Επιτροπή λοιμωξιολόγων, προκειμένου να εγκριθεί.


Όπως αναφέρθηκε, στις 10 Ιανουαρίου, η Επιτροπή θα το συζητήσει και ακολούθως θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις για την επιστροφή των ομάδων της τέταρτης Εθνικής Κατηγορίας στο γήπεδο.


Το πρωτόκολλο αυτό, θα είναι ανάλογο με εκείνο της Σούπερ Λιγκ 1 στα εννέα πρώτα σημεία του, ουσιαστικά δηλαδή, θα θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη διενέργεια τεστ κάθε βδομάδα για τις ομάδες.

Από εκεί και πέρα, η Επιτροπή λοιμωξιολόγων θα εισηγηθεί θετικά ή αρνητικά για την επανέναρξη και με τη σειρά της η Κυβέρνηση, θα αποφασίσει αν είναι σε θέση να τηρήσει αυτό το οποίο προβλέπεται, δηλαδή να διασφαλίσει μέσω των τοπικών φορέων, την υποβολή σε δωρεάν τεστ για τις ομάδες.

Να υπενθυμίσουμε οτι κάτι τέτοιο εισηγήθηκε ο Γ.Γ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς και με βάση αυτό, η ΕΠΟ κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να καταρτίσει υγειονομικό πρωτόκολλο και να το αποστείλει στην επιτροπή προς έγκριση.


Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΕΠΟ, έχει διεξάγει την έρευνά της μέσω της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και ξένων Ομοσπονδιών, διαπιστώνοντας ότι σε πολλές χώρες της ευρύτερης περιοχής μας, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά και μόνο η Ελλάδα βρίσκεται στη θλιβερή θέση να μην έχει καταστεί εφικτή η επανεκκίνηση ούτε καν της δεύτερης τη τάξει Επαγγελματικής Κατηγορίας.

 

 •Θερμές και ειλικρινείς ευχές, ενόψει των επερχόμενων εορτών, από το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, ωδικά πτηνά χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.


• Η VASALOS GOALKEEPER ACADEMY εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη κι αισιοδοξία. Η μοναδική σχολή τερματοφυλάκων που λειτουργεί στην Κέρκυρα, έχει ως υπεύθυνο και προπονητή τον Χρήστο Βάσαλο, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και για εγγραφές: 6930 26 89 43.


•Το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη εύχεται σε όλον τον κόσμο χαρούμενες γιορτές, με υγεία. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από το παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τηλέφωνο: 26610-80426

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb