Δεύτερη νέα πίστα φλατ motocross στην Κέρκυρα! - CorfuCorner.gr
05/01/2021

Δεύτερη νέα πίστα φλατ motocross στην Κέρκυρα!

"Την δημιουργία δεύτερης πίστας φλατ motocross στο νησί, γνωστοποιεί η Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλέτας Κέρκυρας, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου:

Και ναι..! είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την κατασκευή και δεύτερης νέας πίστας φλατ motocross.!

Το τερέν θα ειναι αμουδερό κοκινοχωμα που δεν λασπωνει όσο και να βρέχει.!(λόγο που στο νησί επικρατούν πολλες βροχες)για τις ανάγκες του αθλήματος τους χειμωνιάτικους μήνες,η αθλητική λέσχη μοτοσικλέτας κέρκυρας που είναι η μόνη νόμιμη στον νόμο κέρκυρας,και όχι σωμάτιο φάντασμα,η απαρτώμενο από 5 άτομα, οπως υπάρχουν αρκετά τέτοιου ειδους καφενεία.!χωρίς καμία αναγνώριση και κανένα επίσημο έγγραφο, με παρανομες εκλογές χωρίς παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, σωμάτειο που δεν ανηκει σε καμία επισημη λιστα ομοσπονδίας.!

 

Ένα φαινόμενο τον τελευταίων μηνών από ανθρώπους που πρόσφεραν μόνο το κακό στο άθλημα που δεν κατάφεραν να έχουν καμία αθλητική εγκατάσταση,παρά μόνο ότι αφήσαμε εμείς σαν οδηγοί τότε στα μικρά πιστάκια που οι ίδιοι έφερναν τρακτέρ και τα χάλαγαν και αυτά..! και ακόμη συνεχίζουν να κάνουν τα γνωστά..! (Να ενοχλούν)Ήρθε η ώρα να κάνουν άκρη, προειδοποίηση..!! ότι θα καταγγείλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια τους που θα στιγμάτισει η θα προσβάλει το άθλημα μας ξανά !!!

 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον νέο χώρο μας.! Ο οποίος περιλαμβάνει 35 στρέματα + 5 στρεματα για πάρκιν..! θα είναι νόμιμος αδειοδοτημένος..!! και με όλους τους κανόνες ασφαλείας.!γιατί η λέσχη μας ειναι υπεύθυνη και μεριμνεί για τους αθλητές της..! στο επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την υλοποίηση των εργασιών και την τοποθεσία»..

 

 • Το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ" σας εύχεται ευτυχισμένες γιορτές πάνω απ' όλα με υγεία και αισιοδοξία. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.


•Πολλές- πολλές ευχές για ευτυχισμένες γιορτές από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, με υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66


• Το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ, σας εύχονται χαρούμενες γιορτές, με αισιοδοξία και δύναμη. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb