Πότε επιτέλους θα «μπούν» στα σπίτια τους; - CorfuCorner.gr
04/01/2021

Πότε επιτέλους θα «μπούν» στα σπίτια τους;

Και νέα (απαράδεκτη και από το... πουθενά) παράταση για τις οικογένειες των δικαιούχων των Εργατικών Κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη υπάρχουν, καθώς το χρονοδιάγραμμα που είχε δοθεί ήταν να μπουν οι πρώτοι πολίτες στα σπίτια τέλος Δεκεμβρίου .


Κάτι που δεν έγινε ποτέ και τώρα οι δικαιούχοι εκφράζουν την ανησυχία τους και σαφέστατα ζητούν άμεση απάντηση για το πότε πια θα καταφέρουν να κατοικήσουν στον Αγιο Ιωάννη και παράλληλα ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, όπου δείχνουν την κατάσταση που υπάρχει στις Εργατικές Κατοικίες !

 

 • Το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ, σας εύχονται χαρούμενες γιορτές, με αισιοδοξία και δύναμη. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.


•Θερμές και ειλικρινείς ευχές, ενόψει των επερχόμενων εορτών, από το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, ωδικά πτηνά χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.


• Η VASALOS GOALKEEPER ACADEMY εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη κι αισιοδοξία. Η μοναδική σχολή τερματοφυλάκων που λειτουργεί στην Κέρκυρα, έχει ως υπεύθυνο και προπονητή τον Χρήστο Βάσαλο, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και για εγγραφές: 6930 26 89 43.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb