05/12/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο Αντώνης Κόντης συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΧ

Την περασμένη Κυριακή (29/11) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Χειροσφαιριστών με εκπροσώπους των ομάδων της Α1΄Handball Premier Ανδρών.


Εκπρόσωπος του Φαίακα Κέρκυρας σε αυτή τη διαδικτυακή σύσκεψη, που είχε ως αντικείμενο συζήτησης την διακοπή του Πρωταθλήματος και την επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες, ήταν ο 27χρονος εξτρέμ και playmaker της ομάδας, Αντώνης Κόντης.

Ας δούμε το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΠΣΑΧ:

«Η συνάντηση αυτή διαδέχτηκε την αντίστοιχη με εκπροσώπους των Γυναικών του αθλήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε. Σκοπός και των δύο συναντήσεων ήταν η επαφή με εκπροσώπους των ομάδων ώστε να διερευνηθεί η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των παικτών και την παικτριών την περίοδο αυτή, όπως επίσης να εκτεθούν και να εισακουστούν οι προβληματισμοί σχετικά με την όλη κατάσταση της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο ΠΣΑΧ βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και των αθλητριών και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να βρεθεί λύση τόσο αναφορικά με το ζήτημα της επανέναρξης του πρωταθλήματος όσο και με τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του εν γένει».

 

 • Η VASALOS GOALKEEPER ACADEMY εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη κι αισιοδοξία. Η μοναδική σχολή τερματοφυλάκων που λειτουργεί στην Κέρκυρα, έχει ως υπεύθυνο και προπονητή τον Χρήστο Βάσαλο, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και για εγγραφές: 6930 26 89 43.


•Το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη εύχεται σε όλον τον κόσμο χαρούμενες γιορτές, με υγεία. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από το παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τηλέφωνο: 26610-80426

 

 

 


  

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
19
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb