05/12/2020

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Επέστρεψε στις προπονήσεις το αγωνιστικό τμήμα του ΝΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τις προπονήσεις ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη (26/11) οι αθλητές του αγωνιστικού κωπηλατικού τμήματος του ΝΑΟΚ, καθώς το άθλημα συμπεριλαμβάνεται σε εκείνα που εξαιρούνται μερικώς από τα περιοριστικά μέτρα διάδοσης του covid 19.


Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά (πρωί, μεσημέρι και απόγευμα), στις εγκαταστάσεις των δημοτικών κατασκηνώσεων στα Γουβιά, ενώ ο προπονητής, Γιώργος Νοταρόπουλος, έχει χωρίσει το αγωνιστικό τμήμα σε τρία γκρουπ των τριών ατόμων, που τραβούν κουπί με τα σκιφ (μονομελές πλήρωμα).


Να επισημανθεί, πως τα τμήματα Ανάπτυξης και υποδομών συνεχίζουν να εκτελούν το ειδικό πρόγραμμα, μέσω διαδικτύου, υπό την επίβλεψη του προπονητή, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν και ατομικές ασκήσεις σε εξωτερικούς χώρους,( ποδήλατο, τρέξιμο κ.λ.π) όπου γίνεται καταγραφή και παρακολούθηση των διαδρομών, των σφυγμών κ.α.


• Το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ" σας εύχεται ευτυχισμένες γιορτές πάνω απ' όλα με υγεία και αισιοδοξία. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.


•Πολλές- πολλές ευχές για ευτυχισμένες γιορτές από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, με υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
20
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb