04/12/2020

Ευχαριστήριο του ΑΟ Κέρκυρα προς την οικογένεια Ρόκα

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Κέρκυρα, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής του, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την οικογένεια Ρόκα για την στήριξη που παρέχει στο σωματείο:

 

"Χωρίς πολλά λόγια ...η οικογένεια ΡΟΚΑ συνεχίζει να δηλώνει παρών ... στηρίζοντας εμπράκτως την ιδέα του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.
Όπως ο Κος Θωμάς έγραψε την δίκη του ιστορία ως Πρόεδρος του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ με εξαιρετική παρουσία κατά την διάρκεια της θητείας του , τα παιδιά του Πάνος και Σπύρος συνεχίζουν στον δρόμο που χάραξε ο Πατέρας τους , της προσφοράς και αγάπης για το νησί μας .
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη στον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ , σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και πάντα δημιουργικοί , και χρήσιμοι στις οικογένειες σας και στον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ."

 

 • Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Θιναλιακού, εύχονται από καρδιάς χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές σε όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία διαθέτει τμήματα Κ8 (Μπαμπίνι), Κ10 (Προτζούνιορ), Κ12 (Τζούνιορ), Κ14 (Προπαίδες) και Κ16 (Παίδες). Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6972 65 52 83 (Γιώργος Κοντάλιπος) και 6949 59 79 72 (Μιχάλης Ψαρράς).


• Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


 

 


ένε

ιες σας και στον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ .

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
20
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb