Αθλητική αναγνώριση εξασφάλισε η ΓΕΘ - CorfuCorner.gr
30/11/2020

Αθλητική αναγνώριση εξασφάλισε η ΓΕΘ

Η ΓΕ Θιναλίου αποτελεί ένα από τα ελάχιστα σωματεία της Κέρκυρας που κατάφεραν να εξασφαλίσουν αθλητική αναγνώριση.


Βάσει πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης, η ΓΕΘ εγγράφηκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πλέον θα απολαμβάνει τις σχετικές ευεργετικές παροχές.


Η ΓΕΘ είναι ένας «πολυσχιδής» σύλλογος, καθώς διαθέτει τμήματα ποδοσφαίρου, στίβου, βόλεϊ και κρίκετ.• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 


•Τις θερμές του ευχές, για καλές γιορτές με υγεία, σας απευθύνει ο "AΘΛHTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνα: 26610-45319 και 6944 34 43 59.

 

• Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα", σας στέλνει τις εγκάρδιες ευχές της για ευτυχισμένες γιορτές, με υγεία . Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
27
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb