29/11/2020

Διάχυτη ανησυχία και αγωνία για το μέλλον του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις των ανθρώπων που ασχολούνται με την Γ' Εθνική, για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος της φετινής σαιζόν παρά την προσωπική εκτίμηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ότι μετά τις γιορτές θα υπάρξει επανεκκίνηση.


Οι παράγοντες των ομάδων της Κατηγορίας πλήρωσαν παράβολα συμμετοχής, δελτία στην ΕΠΟ και όλα τα παρελκόμενα , ενώ κυριαρχεί η έντονη ανησυχία ότι το ισχύον lockdown, τα Πρωταθλήματα που θα το «πληρώσουν», πρώτα θα είναι τα ερασιτεχνικά, δηλαδή, η Γ' Εθνική και τα τοπικά


Προτάσεις πολλές έχουν πέσει στο... τραπέζι, είτε μέσω συνεντεύξεων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (κυρίως τοπικούς), είτε μέσω δηλώσεων σε αθηναϊκά και σε τοπικά αθλητικά σάιτ, από προέδρους και προπονητές, ακόμη και από ποδοσφαιριστές , οι οποίοι προβληματίζονται έντονα όχι μόνο για το οικονομικό σκέλος, αλλά και για το ψυχολογικό, για την φυσική τους κατάσταση και για πολλά ακόμα.

 

Δυο σωματεία (και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στον Διαγόρα Βραχνεϊκων), έστειλαν επιστολή στην διοργανώτρια αρχή, καταθέτοντας προτάσεις και αιτήματα, με κυριότερο αυτό της μείωσης των εξόδων διαιτησίας κατά το ήμισυ, είτε με επιχορήγηση, είτε με ορισμό παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας από τους ίδιους νομούς , ούτως ώστε να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για συνεχόμενα τεστ για κορονοϊό κάθε εβδομάδα.


Ένας εκ των πολλών παικτών της Γ Εθνικής που έχουν κάνει δηλώσεις και συγκεκριμένα ο Σωτήρης Τσάτσος, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Γ' Εθνικής και όχι μόνο και φέτος αγωνίζεται στο Α.Ο Διαβολιτσίου Μεσσηνίας, μίλησε στην αθηναϊκή ιστοσελίδα « Mikriliga.com», εκφράζοντας -μεταξύ άλλων- την αγανάκτησή του για την όλη κατάσταση, ενώ προχώρησε και σε μια πολύ σοβαρή πρόταση, δηλαδή να δημιουργηθεί ένας Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, παρόμοιος του ΠΣΑΠ, έτσι ώστε κι εκείνοι να έχουν «φωνή» και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.Σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, οι ομάδες της Γ' Εθνικής απλώς περιμένουν τις εξελίξεις και η ελπίδα τους είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, στα μέσα Ιανουαρίου.


• Το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ, σας εύχονται χαρούμενες γιορτές, με αισιοδοξία και δύναμη. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.


•Θερμές και ειλικρινείς ευχές, ενόψει των επερχόμενων εορτών, από το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, ωδικά πτηνά χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
20
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb