28/11/2020

Την σχολή για το UEFA C παρακολούθησε ο Μιχάλης Κονισπολιάτης

Ο Μιχάλης Κονισπολιάτης βρέθηκε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει την Β' Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C, που διοργάνωσε η ΕΠΟ.


Ο 40χρονος τεχνικός έλαβε μέρος στις γραπτές εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Οκτώβρη, στο ξενοδοχείο "ROYAL", που βρίσκεται στον Θερμαϊκό, στην περιοχή Περαία.


Γεννημένος στις 4 Ιουνίου 1980, ο Κονισπολιάτης είναι ένας ανερχόμενος προπονητής, που του αρέσει να εξελίσσεται συνεχώς, ενώ στα μελλοντικά του σχέδια είναι η επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο και η καθιέρωσή του σ' αυτόν.


Έπειτα από μια αξιόλογη ποδοσφαιρική καριέρα, που ήταν «διανθισμένη» από τίτλους και διακρίσεις με την φανέλα του Ολύμπου Κέρκυρας, του Κρόνου Αργυράδων  του ΑΟ Κασσιώπη και του ΑΠΣ Μπενίτσες, ο «Ρόμπεν» βρίσκεται σήμερα στον πάγκο του Νέου 2017, στην Α1' Κατηγορία ΕΠΣΚ. Μάλιστα, την σαιζόν 2017-2018, στην παρθενική παρουσία των «γαλάζιων» στις τοπικές διοργανώσεις, είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας και στην προαγωγή της στην Α'.


Πλέον, μετά το UEFA C, ο Κερκυραίος τεχνικός ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του, που δεν είναι άλλο από την απόκτηση του αμέσως ανώτερου διπλώματος, δηλαδή του UEFA B, αρκεί βεβαίως να το επιτρέψουν οι συγκυρίες της εποχής.


 • Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αντώνιος, Αντώνης, Αντώνας, Τόνης, Τόνυ, Αντωνάκος, Νάκος, Αντωνάκης, Αντωνία, Αντωνούλα, Τόνια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb