27/11/2020

Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ οι Παξοί και ο Ποσειδώνας

Μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου, ο ΑΟ Παξών γνωστοποιεί την εγγραφή της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου, στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έπειτα από πολύμηνες κοπιαστικές διαδικασίες :


«Ο Αθλητικός Όμιλος Παξών είναι πλέον εγγεγραμμένος στο Μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μετά από προσπάθειες 7 περίπου μηνών..


Μάλιστα είμαστε το πρώτο ενεργό ποδοσφαιρικό σωματείο της Κέρκυρας που διαθέτει ανδρική ομάδα και μόλις το 100 απο τα περίπου 8000 που δραστηριοποιούντο στην χώρα μας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής το σωματείο μας θα λάβει επιχορήγηση απο την Γ ΓΑ ενώ θα συμμετέχει και στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Θα έχει δικαίωμα επιπλέον να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της ΓΓΑ και των Δήμων και να συμμετέχει στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα .


Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε ολοκληρωθεί και η εγγραφή του μπασκετικού Ποσειδώνα Παξών σε μια επίσης επίπονη διαδικασία εφτά μηνών που την όλη διαδικασία επίσης διεκπεραίωσαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΑΟΠ κ.Σαρκαβάζης και Προβατάς.


Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες διαδικασίες για την εγγραφή του νέου τμήματος Αντισφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Παξών στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) έτσι ώστε οι εγγεγραμμένοι αθλητές μας να συμμετέχουν στις τοπικές και εθνικές διοργανώσεις».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
19
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, Φαβιανός

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb