18/11/2020

Γιατί βρίζεις και χυδαιολογείς, κύριε Κουτσοκώστα;

Ο επιχειρηματίας Σπύρος Κουτσοκώστας, εκ των ενοικιαστών του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, που είναι παντελώς άγνωστος και άπειρος στον αθλητικό χώρο του νησιού ,«ξαναχτύπησε» και πάλι!


Κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο ενώ λόγω κύριος βγήκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κι έβρισε με χυδαίες, συκοφαντικές και ρατσιστικές εκφράσεις έναν συντάκτη της ιστοσελίδας μας, δίχως εκείνος να τον έχει ενοχλήσει ή να έχει ασχοληθεί μαζί του!


Εμείς, κατά την πάγια τακτική μας , ως αθλητική ιστοσελίδα , δεν θα ρίξουμε το επίπεδό μας. Γι' αυτό και απαξιούμε να απαντήσουμε στο παραλήρημα του κυρίου Κουτσοκώστα. Άλλωστε, η ανατροφή, η σοβαρότητα, η ποιότητα του χαρακτήρα, το ήθος , ο πολιτισμός, η μόρφωση, η ευστροφία και η αξιοπρέπεια του καθενός, κρίνονται από αυτά που πράττει, από αυτά που λέει και από αυτά που γράφει.


Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος, με αυτή του την ανεξήγητη συμπεριφορά, δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του, αλλά κι εκείνους που του παραχώρησαν το ενωσιακό γήπεδο!


Το CORFUCORNER.GR έχει χαράξει την δική του πορεία στον χώρο του αθλητικού Τύπου. Οι κομπλεξικές και ανήθικες επιθέσεις που δεχόμαστε κατά καιρούς από μια απειροελάχιστη και αμελητέα μερίδα ατόμων, μας ατσαλώνουν και μας οπλίζουν με περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την δουλειά μας...

 

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ CORFUCORNER.GR

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
29
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φαίδρος, Φαιδρής, Φαιδρινός, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φιλούμενος, Φιλόμενος, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φίλος, Φίλη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb