17/11/2020

«Χάλασε» του Μπουντάνι στον ΟΦΑΜ

Μπορεί ο νεαρός Βαλεντίνο Μπουντάνι να βρέθηκε κυριολεκτικά μία ανάσα από την ένταξή του στο δυναμικό του ΟΦΑΜ, εν τέλει όμως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ολοκληρώθηκε.


Την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο, ο 17χρονος Αλβανός επιθετικός φορούσε την φανέλα της Κ19 του ΑΟ Κασσιώπη, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League 2. Στο ξεκίνημα της φετινής σαιζόν, μετείχε για αρκετές εβδομάδες στην προετοιμασία του «συγκροτήματος» του Αγίου Ματθαίου, κάνοντας προπονήσεις και αγωνιζόμενος στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, όπου μάλιστα «είχε βρει δίχτυα» μία φορά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει το δελτίο του από την Κασσιόπη και θα παίζει πλέον στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.


Ο Μπουντάνι είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές για να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη καριέρα στο ποδόσφαιρο, αρκεί να δουλέψει σωστά, να προσεχτεί και να αξιοποιηθεί κατάλληλα, αλλά και να μην.. πάρουν τα μυαλά του αέρα!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
29
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φαίδρος, Φαιδρής, Φαιδρινός, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φιλούμενος, Φιλόμενος, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φίλος, Φίλη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb