15/11/2020

Δυσαρέσκεια στην Κασσιώπη με Κώστα Στεργίου!

Την έντονη ενόχληση του ΑΟ Κασσσιόπη όπως μαθαίνουμε, προκάλεσε η στάση του νεαρού ποδοσφαιριστή Κώστα Στεργίου, ο οποίος ενώ είχε συμφωνήσει με τους ανθρώπους του σωματείου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, εν τούτοις «τους πούλησε» και τελικά υπέγραψε σε κάποιον... ΠΑΟ Σφακιανάκης!


Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι... Πριν από λίγες μέρες, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στη Νάξο, προκειμένου να δοκιμαστεί στον Παναξιακό, σύλλογο της Γ' Εθνικής. Ωστόσο, η συνεργασία εν τέλει «δεν προχώρησε». Μόλις οι ιθύνοντες της Κασσιώπης πληροφορήθηκαν ότι ο Στεργίου είναι «ελεύθερος» και διαθέσιμος, επικοινώνησαν μαζί του και του πρότειναν να ενσωματωθεί στο δυναμικό της ομάδας, κάτι ρο οποίο ο νεαρός παίκτης αποδέχθηκε.


Έτσι, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία και μάλιστα η Διοίκηση του σωματείου «κάλυψε» τα έξοδα για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής αεροπορικώς από την Αθήνα στην Κέρκυρα, ενώ του πλήρωσε και τις φυσιοθεραπείες που έκανε στο νησί.


Εκεί, λοιπόν, που ο ΑΟ Κασσιόπη περίμενε από στιγμή σε στιγμή να ξεκινήσει προπονήσεις ο Κώστας Στεργίου, εκείνος τους ενημέρωσε ότι αποφάσισε να ενταχθεί στην παντελώς άσημη ομαδίτσα του ΠΑΟ Σφακιανάκης, η οποία «τον έψησε» και στο τέλος τον έπεισε και τον απέκτησε!


Η συμπεριφορά του 19χρονου παίκτη, όχι απλά δυσαρέστησε, αλλά κι εξόργισε τα στελέχη της Κασσιόπης, καθώς του χρεώνουν ότι αθέτησε τον λόγο του, παρότι μάλιστα στο πολύ πρόσφατο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της Κ19 του συλλόγου.


Όπως και να ‘χει, κατά την ταπεινή μας άποψη, ο ταλαντούχος Στεργίου έκανε μεγάλο πισωγύρισμα στην καριέρα του, δεδομένου ότι ενώ του παρουσιάστηκε η τεράστια ευκαιρία να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική, εν τούτοις επέλεξε να πάει σε ένα ασήμαντο σωματειάκι της Α' τοπικής!

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
5
Δεκέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαβούλη, Σαββούλα, Σαβούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb