08/11/2020

Έντεκα τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο

Ο Covid 19 έχει επιφέρει βαρύτατο πλήγμα στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, αφού τον τελευταίο ένα μήνα έχουν καταγραφεί έντεκα κρούσματα, τόσο σε σωματεία, όσο και στην διοργανώτρια αρχή.


Το CORFUCORNER.GR κάνει παρακάτω μια μικρή ανάλυση των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων κορωνοϊού, δίχως όμως να αναφέρει τα ονόματα των νοσούντων, καθότι η ιστοσελίδα μας σέβεται τα προσωπικά δεδομένα.


Από τα έντεκα κρούσματα μόλυνσης με τον νέο ιό, τα δέκα αφορούν πέντε διαφορετικές ομάδες και το ένα αφορά την ΕΠΣΚ. Πρόκειται για οκτώ ποδοσφαιριστές και για τρία διοικητικά στελέχη.


Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:


• Α.Ο. ΚΑΒΟΣ: Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, σε παίκτη.


• Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, σε παίκτες.


• Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ: Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, σε παράγοντα.


• Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ: Τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα, σε παίκτες.


• Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, το ένα σε παίκτη και το άλλο σε παράγοντα.


• Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, σε μέλος του προεδρείου.


Εξάλλου, υπάρχει ένας επιπλέον ποδοσφαιριστής του Εθνικού Περουλάδων, ο οποίος βρέθηκε μεν θετικός στον Covid 19, ωστόσο δεν τον συγκαταλέγουμε στην ανωτέρω λίστα, διότι την τελευταία διετία απέχει από τις δραστηριότητες της ομάδας.


Σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις, ακολουθήθηκαν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα (καραντίνα 14 ημερών και επαναληπτικά μοριακά τεστ) και ήδη οι περισσότεροι ασθενείς έχουν ιανθεί.


Δυστυχώς, όμως, έφτασαν στα αυτιά μας και φήμες ότι το τελευταίο διάστημα ενώ ορισμένοι άνθρωποι του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού, είτε το απέκρυψαν, είτε απέφυγαν να υποβληθούν σε τεστ, προφανώς επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα ή επειδή φοβήθηκαν τον κοινωνικό στιγματισμό. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αναμφίβολα τα άτομα αυτά αποτέλεσαν κινούμενες υγειονομικές «βόμβες»!


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
5
Δεκέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαβούλη, Σαββούλα, Σαβούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb