29/10/2020

Εν αναμονή ο ΟΦΑΜ

Παρόλο που από τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/10) τα Ιωάννινα βρίσκονται σε καθεστώς lock down, λόγων των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού, εν τούτοις η ΕΠΟ... πέρα αρμενίζει! Δεν χαμπαριάζει τίποτα!


Η Ομοσπονδία, προς γενική κατάπληξη, όρισε κανονικά την διεξαγωγή του αγώνα της Γ΄ Εθνικής μεταξύ Θύελλας Κατσικά - ΟΦΑΜ, για την προσεχή Κυριακή, στις 3 το απόγευμα, «βγάζοντας» μάλιστα και διαιτησία.


Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν η διοργανώτρια αρχή έλαβε υπόψη της ή όχι την σχετική απαγόρευση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εκτός κι αν οι άνθρωποι γνωρίζουν κάτι περισσότερο.


Πάντως, τα ηπειρώτικα Μέσα Ενημέρωσης ασκούν δριμεία κριτική στην ΕΠΟ που δεν προέβη στην αναβολή του παιχνιδιού.


Οι ιθύνοντες του ΟΦΑΜ ευελπιστούν ότι αύριο Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν το ματς με την Θύελλα Κατσικά θα πραγματοποιηθεί, ούτως ώστε να προγραμματίσουν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού.


Εάν η αναμέτρηση εν τέλει δεν γίνει, τότε είναι πολύ πιθανό το σαββατοκύριακο το «συγκρότημα» του Αγίου Ματθαίου να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κάβου σε φιλικό αγώνα, καθότι οι «μπορντό» θα έχουν ρεπό την 3η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α1' τοπικής Κατηγορίας. Ήδη, έχει υπάρξει μια πρώτη συνεννόηση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων, Σάββα Σιδερόπουλου και Κώστα Βλάσση.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
29
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φαίδρος, Φαιδρής, Φαιδρινός, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φιλούμενος, Φιλόμενος, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φίλος, Φίλη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb